search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:18
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο», σύμφωνα με τον ποινικολόγο Κουδρόγλου

01.04.2022 00:23
roula_new

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Ο ποινικολόγος Αντώνης Κουδρόγλου μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στον Real Fm 107,1 αναφέρθηκε στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο κ. Κουδρόγλου έκανε λόγο για πρωτόγνωρη και ειδεχθέστατη υπόθεση, σχολιάζοντας τα «πολύ συγκλονιστικά στοιχεία» που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες ως πληροφορίες για τον μαρτυρικό -όπως λένε ιατροδικαστές- θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σημείωσε δε πως αν προκύψουν στοιχεία για εγκληματικές πράξεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών οι τρεις δικογραφίες μπορούν να συνενωθούν, ενώ αναφέρθηκε και στον τέταρτο θάνατο που, επίσης, φαίνεται πως θα ερευνηθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Κουδρόγλου, «δεν μπορεί αυτή η πράξη να τελέστηκε από ένα άτομο». Όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι όλα τα σκέφτηκε, τα οργάνωσε και τα εκτέλεσε μόνη της», είπε για την 33χρονη. «Σίγουρα χρειαζόταν τουλάχιστον μία βοήθεια», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Euroleague: Παναθηναϊκός-Ρεάλ 87-86, υπέταξε τη «βασίλισσα» μπροστά στο κοινό του

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταχωρήθηκε στο βιβλίο αποφάσεων η ιστορική ετυμηγορία – Τι αναφέρεται για τη δολοφονία Φύσσα

Άντονι Χόπκινς προς τον Μπρους Γουίλις: «Το να δουλεύω μαζί σου ήταν κάτι ξεχωριστό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01