search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:43
MENU CLOSE

Βίκυ Λέανδρος: «Έγραφα άρθρα σε εφημερίδες του εξωτερικού για να υπερασπιστώ την Ελλάδα» (Videos)

01.04.2022 10:10
vicky-leandros-new

Για το ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και στην απόφασή της να αποσυρθεί από τον χώρο για 9 ολόκληρα χρόνια προκειμένου να μεγαλώσει τα παιδιά της μίλησε η Βίκυ Λέανδρος.

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η διάσημη ερμηνεύτρια μίλησε για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ήταν δύσκολο. Αλλιώς μπορεί και να μην το έκανα. Ήταν μωρά. Πώς να μην είσαι με τα μωρά, να τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια σαν μητέρα; Ήταν κάτι αναγκαίο για εμένα. Και έτσι την άφησα την καριέρα. Δεν φοβόμουν αν θα έχω μετά καριέρα. Είπα, θα το δω σε δέκα χρόνια. Αν τα φέρει έτσι ο καιρός και θέλω να αρχίσω ξανά, θα το κάνω. Και έτσι ήρθε» είπε και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενη με την εξέλιξη των παιδιών μου. Όλοι πήραν τον δικό τους δρόμο. Μόνο η μικρή μου κόρη, η Σάντρα, είναι καλλιτέχνης. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Η Σάντρα οργανώνει και το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο και έχει γίνει μεγάλο. Έχουμε στενή σχέση όλοι μας. Βλεπόμαστε συχνά. Για εμένα αυτό ήταν το σημαντικό. Να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Να υπάρχουμε σαν οικογένεια».

«Έγραφα άρθρα σε εφημερίδες του εξωτερικού για να υπερασπιστώ την Ελλάδα»

Μεταξύ άλλων, η Βίκυ Λέανδρος αναφέρθηκε στη νίκη της στη Eurovision με το θρυλικό “Après toi” που είχε μαγέψει το κοινό παγκοσμίως, ενώ αποκάλυψε ότι στα χρόνια των μνημονίων, η ίδια είχε αναλάβει πολλές φορές την πρωτοβουλία να υπερασπιστεί τους Έλληνες όταν στη Γερμανία όπου ζούσε αλλά και στο εξωτερικό γενικότερο είχαν μετατραπεί σε «μαύρο πρόβατο».

«Είχα θυμώσει πολύ με αυτά που έγραφαν για τους Έλληνες και δεν είχαν δίκιο. Έτσι, είπα ότι πρέπει να γράψω τα σωστά και μάλιστα τόνισα σε άρθρο μου ότι οι Έλληνες για παράδειγμα είναι πιο σπουδαγμένοι από τους Γερμανούς που τους κακολογούσαν. Όσο για το ότι είναι τεμπέληδες, η απάντησή μου ήταν ότι σε κάθε χώρα μπορεί να υπάρχουν κάποιοι τεμπέληδες. Δεν μπορούσα να μην απαντήσω στις ανοησίες, έπρεπε να πω τα σωστά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Άντονι Χόπκινς προς τον Μπρους Γουίλις: «Το να δουλεύω μαζί σου ήταν κάτι ξεχωριστό»

Eurovision 2022: Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό, η Κύπρος στον δεύτερο

«Γ@μω τον Γουίλ Σμιθ» – Πώς αντέδρασε ο Κρις Ροκ από τη σκηνή στις φωνές του κοινού (audio)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:42