search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:34
MENU CLOSE

Γιώργος Γεραπετρίτης: Θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά ή θα πάει Ευρωβουλή;

04.04.2022 06:00
gerapetritis_new (2)

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού. Είναι το «νομικό μυαλό» μες το Μαξίμου.

Έχει πολλάκις απασχολήσει την επικαιρότητα με τις δηλώσεις του αλλά και τις παρεμβάσεις του. Τελευταία ο φιλοκυβερνητικός τύπος γράφει για το που θα είναι υποψήφιος – καθώς προεκλογική περίοδο ζούμε – είναι και αυτό ένα θέμα που απασχολεί.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα τον ήθελαν υποψήφιο στην Α’ Πειραιά, άλλα πάλι γράψανε για – απίθανο εδώ που τα λέμε – Ευρωβουλή (αν γίνει με λίστα). Όπως μαθαίνουμε ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν θα είναι υποψήφιος πουθενά.

Ο Υπουργός Επικρατείας μπορεί να είναι στο στενό πυρήνα του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά δεν θα δώσει τη μάχη του σταυρού. Άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τη ΝΔ λένε πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα μπορούσε να είναι για ακόμα μία φορά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (σε αντίθεση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο ο οποίος θα κατέβει στον Νότιο Τομέα των Αθηνών).

Οι ίδιοι οι άνθρωποι πάντως σημειώνουν πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν κατεβαίνει στην κοινωνία γιατί μπορεί και να φοβάται την αναμέτρηση καθώς «δεν… γνωρίζει από κομματικούς μηχανισμούς και προεκλογικό αγώνα».

Διαβάστε επίσης:

Ικανοποίηση στο ΚΙΝΑΛ και βλέψεις για… μεγαλεία

«Καραμπόλες» γαλάζιων στην Ανατολική Αττική

Ενδοκυβερνητικά μπερδέματα με ανασχηματισμό και εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:33