search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:26
MENU CLOSE

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έκανε δημόσιες σχέσεις και καλούσε τον Πελετίδη στην κηδεία

06.04.2022 21:15
roula_28322_new

Δημόσιες σχέσεις φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ μετά τον Απρίλιο 2021, οπότε και η Τζωρτζίνα είχε υποστεί την εγκεφαλοπάθεια και ήταν τετραπληγική, φέρεται να απαιτούσε από τον δήμαρχο Πατρέων, ώστε να παρέμβει και να λάβει γρηγορότερα το επίδομα αναπηρίας. Αργότερα, καλούσε επίμονα τον Κ. Πελετίδη στην κηδεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 33χρονη κατηγορούμενη για τον φόνο της κόρης της, τηλεφώνησε στον Δήμο Πατρέων και επέμενε να μάθει, αν ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης θα έδινε το παρών στην κηδεία της 9χρονης στις 2 Φεβρουαρίου 2022. Οι υπεύθυνοι του Δήμου ενημέρωσαν τον δήμαρχο, ωστόσο, σήμερα λένε ότι τους έκανε εντύπωση.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να επέμενε στο να παραστεί ο δήμαρχος στην νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου. Ηταν ατάραχη και η υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με την ίδια, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτή η μάνα που έκανε «δημόσιες σχέσεις» και ήθελε να καλέσει τον δήμαρχο στην κηδεία, είχε χάσει πριν μερικές ημέρες το μεγαλύτερό της παιδί και άλλα δύο μέσα σε χρονικό διάστημα 33 μηνών.

Έβαζε και «μέσον» για να πάρει το Επίδομα Αναπηρίας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινωνούσε με τον Δήμο Πατρέων. Μετά τον Απρίλιο 2021, οπότε και η Τζωρτζίνα είχε υποστεί την εγκεφαλοπάθεια και ήταν τετραπληγική, φέρεται να τηλεφωνούσε συνεχώς ζητώντας τον δήμαρχο, ώστε να παρέμβει και να λάβει γρηγορότερα το επίδομα αναπηρίας. Ο Δήμος φυσικά, δεν είναι αρμόδιος για τα επιδόματα, όμως η Πισπιρίγκου φέρεται να απαιτούσε ως «ταλαιπωρημένη μάνα» να μεσολαβήσει ο κ. Πελετίδης και να γίνει «γρήγορα η δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

6 Απρίλη – Απεργία: Η απόγνωση γίνεται αγώνας

Απειλές από τη ρωσική πρεσβεία για τις απελάσεις διπλωματών: Θα υπάρξουν συνέπειες

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι στη φυλακή ενώ είμαι αθώα και άλλοι έξω κάνουν πάρτι» – Αγριεύει η κόντρα με τον Μάνο Δασκαλάκη (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:26