search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:25
MENU CLOSE

Θάνος Καλλίρης: Την περίοδο των lockdown λόγω κορωνοϊού είχα πάθει κατάθλιψη

08.04.2022 08:52
thanos-kalliris-new

Για τη δύσκολη περίοδο που όλοι ζήσαμε με τα lockdown λόγω κορωνοϊού μίλησε ο Θάνος Καλλίρης, τονίζοντας πόσο του είχε στοιχίσει η παύση των καλλιτεχνικών δρωμένων εκείνον τον καιρό.

Σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ, ο τραγουδιστής αποκάλυψε η κατάσταση αυτή είχε κλονίσει την ψυχική του υγεία, φθάνοντας ακόμα και στην κατάθλιψη.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διετία, ψυχολογικά και οικονομικά για εμένα. Απλά επιβίωσα, διότι δεν γίνεται αλλιώς.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πέρυσι όταν συμπλήρωσα έναν χρόνο ανεργίας και απραξίας, ήμουν χάλια ψυχολογικά. Δεν το κρύβω. Είχα κατάθλιψη, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και γενικότερα είχα πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ευτυχώς όμως, ως δια μαγείας, όταν ξεκίνησα να δουλεύω, έφυγαν. Στράφηκα στην τέχνη μου και έγραψα πολλά τραγούδια. Άλλα χαρούμενα, άλλα λυπητερά και άλλα πολύ ερωτικά, που ευελπιστώ σύντομα να δουν το φως, είτε μέσω εμού είτε μέσω κάποιου άλλου τραγουδιστή.

Επίσης στράφηκα στο να «συγυρίσω» το παρελθόν μου, να το ψηφιοποιήσω, γιατί είμαι ένας καλλιτέχνης που είχε πάρα πολλές βιντεοκασέτες, κασέτες ήχου κλπ και ήθελα να τα βάλω σε μια καινούργια ψηφιακή μορφή και τάξη. Υπήρξαν όμως και στιγμές που δεν είχα να κάνω τίποτα και ένιωθα μόνος και δυστυχής» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Τσιμτσιλή με την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη: Ήταν λες και πήγαινε για φωτογράφιση

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Κάποτε ο γιος μου θα διαβάσει για το #metoo και θα είναι περήφανος για τη μητέρα του

Μπρους Γουίλις: Το νέο στιγμιότυπο που ανάρτησε η σύζυγός του, μετά τη διάγνωσή του με αφασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34