search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα του Καλλίρη για την πρεμιέρα του Chart Show – «Ε όχι ρε γα@@το δεν το δέχομαι»

13.03.2022 14:09
vandi_kalliris

Tην ενόχλησή του, για την απουσία του από το αφιέρωμα για τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του ’90, στην πρεμιέρα του Chart Show εξέφρασε ο Θάνος Καλλίρης.

«Βλέπω #chartshow με διάφορα 90s τραγούδια. Από ΟΛΑ τα ρεπερτόρια. Οκ. Καλά (& Κακά Κορίτσια;;;) κι αγαπημένα και κάποια όντως τεράστιες επιτυχίες. Αναρωτιέμαι, όμως αν τα «αγάπη καλοκαιρινή», «το νου σου κύριε οδηγέ», «γιορτάζω», κάποιο καλοκαίρι», «όχι το μωρό μου», «Μικρή μου μέλισσα», «Σκόνη και θρύψαλα», «Δακτυλικά αποτυπώματα» έγιναν διαχρονικές επιτυχιάρες στη Κίνα. Η σε κάποιο άλλο σύμπαν. Η μόνο στο μυαλό μου. Ντροπή», έγραψε στα social media, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον «αποκλεισμό» τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες.

Εκτός από τα δικά του τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά ήταν και τραγούδια του Χρήστου Δάντη, του Κώστα Μπίγαλη και του Στέφανου Κορκολή.

»Στο προηγούμενο πάντως σόου (που δεν ήταν κατά το δοκούν κάποιας εταιρίας ή κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων) ήταν διαφορετικά. Θα μπορούσαν έστω να ξεχωρίσουν τα ρεπερτόρια σε Λαϊκό, έντεχνο, ποπ κλπ. Λύπη και θυμός. Ε όχι ρε γα@@το δεν το δέχομαι», πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής επανήλθε, προσθέτοντας:

«Από τα νεύρα μου ξέχασα να γράψω το «μπαμ και κάτω» και το «Δικός σου για πάντα» και δεν ξέρω πόσα ξεχνάω επειδή θόλωσα».

Διαβάστε επίσης:

Αντρέας Γεωργίου: Η εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού και τον θάνατο της μητέρας του

Hailey Bieber: Εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

Σίσσυ Χρηστίδου: Kατέθεσε 200€ στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών – Η ανάρτηση Μπιμπίλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05