search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:02
MENU CLOSE

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους»

09.04.2022 17:52
Ioanna Paliospirou_new

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλησε να στείλει στα νεαρά κορίτσια η Ιωάννα Παλισπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλη, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών κοριστιών της οικογένειας Δασκαλάκη, αλλά και με τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Ιωάννα Παλισπύρου, η οποία παλεύει να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά το κακό που της προκάλεσε η Έφη Κακαράντζουλα, ρίχνοντας της βιτριόλι σε πρόσωπο και σώμα έξω από την εργασία της, συμβούλευσε τα κορίτσια να θέτουν προσωπικούς στόχψους, να τους κυνηγούν και να μην απευθύνονται σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να χειραγωγήσουν άντρες ή την ίδια τη ζωή.

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή», αναφέρει η Ιωάννα στην πρώτη της ανάρτηση στο Instragram.

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουνώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφερε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύδουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε», τόνισε στη δεύτερη.

Διαβάστε επίσης:

Μαργαρίτης Σχοινάς: Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΕ μετά τις γαλλικές εκλογές

Γιώργος Καραϊβάζ: Τρισάγιο στη μνήμη του, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του (Video/Photos)

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και σύντομα θα το καταλάβει και ο ίδιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:01