search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:21
MENU CLOSE

Πάτρα: «Μας έλεγε ότι η Ρούλα της έδινε κοκτέιλ…», λέει φίλη της σπιτονοικοκυράς (Video)

09.04.2022 08:37
patra-spiti_new

Για όσα της είπε η σπιτονοικοκυρά της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φίλη της 69χρονης γυναίκας.

Αφορμή υπήρξαν μαρτυρίες που έκαναν λόγο για εκμετάλλευση και κακομεταχείριση της μοναχικής γυναίκας. Φίλες της Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020, της αναφέρουν πως η κατηγορουμένη τη φρόντιζε. Οι σχέσεις τους οξύνθηκαν όμως όταν η Ευγενία δεν προχωρούσε στη μεταβίβαση του ακίνητου που είχε υποσχεθεί ότι θα άφηνε στην Τζωρτζίνα.

«Μία ημέρα αργά το μεσημέρι, με πήρε τηλέφωνο. Πίνω ένα κοκτέιλ μου λέει που μου έφερε η Ρούλα. Δεν την ρώτησα τι περιείχε. Μετά άρχισε να κοιμάται, να νυστάζει, να ζεσταίνεται. Περίπου ένα μήνα αργότερα πέθανε.», περιέγραψε η γυναίκα.

Στο περιθώριο των καταιγιστικών εξελίξεων για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα με εισαγγελική παραγγελία διερευνώνται τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητάς περί του πληρεξουσίου στον Μάνο Δασκαλάκη για την διαχείριση των οικονομικών της αλλά και τη ρευστοποίηση περιουσιακών της στοιχείων.

«Μου έκανε το πληρεξούσιο γιατί ήθελε να την βοηθάω με κάποιες συναλλαγές στην τράπεζα γιατί εκείνη δεν έβγαινε έξω. Είχε αναφέρει ότι ήθελε να γράψει το σπίτι στην Τζωρτζίνα, αλλά δεν προχώρησε τελικά. Έχει ξεκινήσει μία προκαταρκτική έρευνα, μπορούν να κοιτάξουν και να δουν ότι όλα αυτά που λένε για τα μετρητά και τα ακίνητα δεν ισχύουν. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Μόνο καλό έκανα στη συγκεκριμένη υπόθεση», είπε ο ίδιος στην Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας για να ανασύρουν το τάμπλετ (Video)

Mάνος Δασκαλάκης: «Είδα την Τζωρτζίνα στον ύπνο μου 2 μέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας» (Videos)

Απόφαση σταθμός από το Ειρηνοδικείο: Δεν κόβει το ρεύμα για ρήτρα αναπροσαρμογής που επιβλήθηκε εκ των υστέρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:16