search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο η περιουσία της σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη – Μήνυση καταθέτουν οι συγγενείς της

06.04.2022 19:59
manos-roula-354-new

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου προτίθενται να καταθέσουν οι συγγενείς της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, προκειμένου να διακριβωθεί αν το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε οικονομικά την εκλιπούσα.

Ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης γυναίκας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Live News στο Mega  και αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα κάνουν οι εντολείς του.

 «Ο ξάδερφος της 69χρονης το πρώτιστο που θέλει είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες, με τις οποίες απεβίωσε η γυναίκα. Εφόσον δεν πέθανε από αυτό που προέβαλε το ζευγάρι ότι πέθανε, απορώ και λέω ντροπή, γιατί τα χρήματα που είχε το ζευγάρι, γλεντούσε  με αυτά από τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Οι λίρες που άφησε η 69χρονη υπάρχουν, υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχε κατασπατάληση κάποιων τραπεζικών καταθέσεων. Η θανούσα δεν είχε παιδιά. Θα ερευνηθεί το πληρεξούσιο εάν ήταν πλαστό ή αυθεντικό», δήλωσε αρχικά.

«Θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και η μεριά του Μάνου Δασκαλάκη για να δηλώσει εάν χρησιμοποίησε και με ποιόν τρόπο το πληρεξούσιο και εάν έχει εκποιήσει τις λίρες», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Εάν δεν το κάνει και δεν καταθέσει το πληρεξούσιο θα αναγκαστεί βιαίως να προσέλθει», κατέληξε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανοίγουν» οι επικοινωνίες της , στο μικροσκόπιο οι επαφές της – Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί προϊόντα της Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

Εισαγγελία: Προκαταρκτική εξέταση για καθηγητή της Νομικής που καταγγέλλεται ότι παρενοχλούσε φοιτητές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:23