search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:25
MENU CLOSE

Ο Λοβέρδος, ο Σέρμπος και η Μπούτσα

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος τεύχος 2224
07-04-2022
10.04.2022 10:37
KINAL_new

Μικροσυζήτηση προκάλεσες στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ το ότι για το μακελειό αμάχων στην Μπούτσα έκανε επίσημη δήλωση ο καθηγητής και σύμβουλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής Σωτήρης Σέρμπος και όχι ο αρμόδιος τομεάρχης Ανδρέας Λοβέρδος. Τα εγκλήματα της Ρωσίας στον πόλεμο είναι πιο σοβαρά, ωστόσο υπήρξε κόσμος που πρόσεξε κι αυτό.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έχει εντείνει και τις τηλεοπτικές του παρουσίες και δεν βγαίνει απλώς ως σύμβουλος όπως στην αρχή. Μιλάει ως στέλεχος του ΚΙΝΑΛ ανοιχτά. Έχει πάντως ενδιαφέρον διότι ο Σέρμπος θεωρεί επιτυχία τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο Λοβέρδος όχι.

Διαβάστε επίσης:

Στο «Αυγό του Κόκορα» η «μικρή» τάση «προεδρικών»

Τι γυρεύει το ΔΝΤ στο παζάρι;

Μπακογιάννη για μαχητές τάγματος Αζόφ στη Βουλή: «Όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:23