search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:19
MENU CLOSE

Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Ο χλιδάτος γάμος και το υπέρλαμπρο νυφικό – Οι πρώτες φωτογραφίες (Photos)

11.04.2022 09:55
mpekam-gamos-new

Όρκους για αιώνια αγάπη, πίστη και αφοσίωση αντάλλαξαν η Νίκολα Πελτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα βιώνουν τις πρώτες τους στιγμές ως σύζυγοι.

Το ζευγάρι που είχε αναθέσει την πιο όμορφη μέρα της ζωής του στη Vogue, έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες αφού είχαν απαγορεύσει την είσοδο των δημοσιογράφων στην τελετή.

Η νύφη και ο γαμπρός ανέβασαν, λοιπόν, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram όμορφα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή στιγμή τους, ωστόσο, αυτό που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως είναι ότι ο Μπρούκλιν στη φωτογραφία που ανέβασε με τη σύζυγό του χρησιμοποιεί για τον εαυτό εκτός από το δικό του επίθετο και αυτό της γυναίκας του.  «Mr. & Mrs. Peltz Beckham» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η νύφη με τον πατέρα της

Η Νίκολα Πελτζ ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της να τη συνοδεύει γράφοντας στη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ για το πιο όμορφο Σαββατοκύριακο της ζωής μου. Είσαι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου»

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον Μπρούκλιν με γυρισμένη την πλάτη και τη Νίκολα να τον κοιτά. «Ακόμα και μετά από 10 χρόνια, τίποτα δεν θα έχει αλλάξει», γράφει στο μήνυμά της.

Σε μια άλλη φωτογραφία η Νίκολα ποζάρει με το ξεχωριστό νυφικό της το οποίο επιμελήθηκε αποκλειστικά για εκείνη ο οίκος Valentino. «Το ονειρεμένο μου φόρεμα. Ευχαριστώ» έγραψε η ίδια.

Οι νεόνυφοι ανέβασαν ακόμα μια φωτογραφία, ο καθένας στο προφίλ του, υπογράφοντας ως «Mr. & Mrs. Peltz Beckham»

Από την άλλη, ο γαμπρός επέλεξε να ανεβάσει στο προφίλ του μια φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με τον πατέρα του και τα αδέρφια του και σε μια ακόμα φωτογραφία ποια άλλη; Τη γυναία της ζωής του!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εύχεται στον γιο του

«Τα όμορφά μου αγόρια και ένας πολύ περήφανος μπαμπάς. Συγχαρητήρια, σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου. Σε αγαπάμε» έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο μήνυμά του στον πρωτότοκο γιο του.

Το μήνυμα της Βικτόρια Μπέκαμ

«Συγχαρητήρια «Mr & Mrs Beckham», καλωσήρθες στην οικογένεια», έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ χωρίς να αναφέρει πουθενά το επίθετο Πελτζ.

Ένας γάμος γεμάτος χλιδή και πολυτέλεια

Ο γάμος του πρωτότοκου γιου της Victoria και του David Beckham με τη χρυσή κληρονόμο Nicola Peltz ήταν μια πολυτελής τελετή στο κτήμα της οικογένειάς της στο Palm Beach της Φλόριντα.

Την κάλυψη του γάμου ανέλαβε αποκλειστικά η «Vogue» με πηγή από το περιβάλλον τους να αναφέρει, ωστόσο, στη DailyMail, ότι αν και οι δυο τους διαθέτουν τεράστιες περιουσίες, σκοπός τους δεν ήταν σε καμιά περίπτωση να κάνουν «επίδειξη του πλούτου τους».

Η Χάρπερ Μπέκαμ ήταν ένα από τα παρανυφάκια στον γάμο του μεγάλου της αδερφού φορώντας λευκό φόρεμα και στεφανάκι από λουλούδια, ενώ στα χέρια της κρατούσε ένα μπουκέτο από λουλούδια.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν η Serena Williams, η Eva Longoria και η οικογένεια του διάσημου σεφ Gordon Ramsey.

Το παρών στο χαρμόσυνοαυτό γεγονός έδωσαν όμως και τα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls και πρώην συνάδελφοι της Victoria Beckam, η Mel B, η Mel C, η Emma Bunton και η Geri Halliwell.

Παρόντες φυσικά και οι φίλοι του ζευγαριού Rocco Ritchie, Gigi Hadid, Nicole Richie, Elizabeth Hurley και το διάσημο τοπ μόντελ Gisele Bündchen με τον σύζυγό της Tom Brady.

Υπέρλαμπρο νυφικό με την υπογραφή Valentino

Το νυφικό της 27χρονης Peltz έφερε την υπογραφή του οίκου Valentino, ενώ την εμφάνιση για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της επιμελήθηκε η Νεοϋρκέζα στιλίστρια που αναλαμβάνει τους σταρ του πλανήτη, η Leslie Fremar.

«Η Nicola εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τη Leslie, ενώ το νυφικό της φόρεμα επιμελήθηκε ο οίκος Valentino. Η Leslie είναι το άτομο που τη βοήθησε να βρει τα κατάλληλα αξεσουάρ ενώ ασχολήθηκε επίσης με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της», ανέφερε πηγή στη «Daily Mail».

Τη μουσική για το γαμήλιο γλέντι επιμελήθηκε ο Snoop Dogg. «Ο γάμος του Μπρούκλιν θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός και το δώρο μου σε αυτόν και τη μέλλουσα σύζυγό του είναι ότι θα κατέβω να παίξω μουσική στην πιο σπουδαία μέρα της ζωής τους» είπε στη «Mirror» ο διάσημος ράπερ και φίλος του Ντέιβιντ.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φρενίτιδα στο Twitter για το μονόπετρο με το σπάνιο πράσινο διαμάντι

Γιώργος Καπουτζίδης: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά από ατύχημα (Video)

Γερμανού για Σεφερλή: «Ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα είχε πει “όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:18