search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:05
MENU CLOSE

David Beckham: Παραχώρησε τον λογαριασμό του στο Instagram σε γιατρό από την Ουκρανία (Video)

21.03.2022 14:48
david-beckham-new

Τους 71,5 εκατομμύρια ακόλουθούς του επιστράτευσε ο David Beckham, τους οποίους ως πρέσβης της UNICEF, θέλησε να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την καθημερινότητα μιας γιατρού στην Ουκρανία, η οποία εργάζεται κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου διέθεσε τον λογαριασμό του στο Instagram σε μια αναισθησιολόγο και επικεφαλής μαιευτικής μονάδας, την Iryna, η οποία μοιράστηκε μέσα από μια σειρά Insta stories μία εργάσιμη ημέρα στην καρδιά του πολέμου.

«Σήμερα παραχωρώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μου στην Iryna, που βοηθάει μητέρες να γεννήσουν. Δείτε τα stories μου να μάθετε περισσότερα για την εκπληκτική δουλειά που κάνουν η Iryna και άλλοι υγειονομικοί όπως αυτή για να σώζουν ζωές στην Ουκρανία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Έτσι, τις lifestyle φωτογραφίες της οικογένειας διαδέχτηκαν -έστω και προσωρινά- στιγμιότυπα από το αυτοσχέδιο νοσοκομείο που έχουν στήσει γιατροί και νοσηλευτές με κίνδυνο τη ζωή τους.

«Κλαίμε, ανησυχούμε, αλλά αγαπάμε τη δουλειά μας» γράφει μεταξύ άλλων η Iryna, αποκαλύπτοντας ότι οι ώρες και οι μέρες εργασίας της είναι 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Η ίδια παρουσιάζει εικόνες νεογέννητων μωρών που επιβιώνουν χάρη στον ιατρικό εξοπλισμό που δώρισε η Unicef, μεταξύ των οποίων και το πορτρέτο μιας νέας μαμάς, της Yana, η οποία κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της.

Το μωρό παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα όταν γεννήθηκε, τα οποία ευτυχώς ξεπέρασε γρήγορα και τώρα είναι καλά. Ωστόσο, βγαίνοντας από το μαιευτήριο μαμά και γιος δεν θα έχουν πού να πάνε, καθώς το οικογενειακό σπίτι τους ισοπεδώθηκε…

Διαβάστε επίσης:

Δραματική έκκληση Μπαρίσνικοφ: Να σταματήσει το «κυνήγι» των Ρώσων καλλιτεχνών στην Δύση

Ουκρανία: Πύραυλος καρφώθηκε σε διαμέρισμα χωρίς να εκραγεί! (video)

Κύπρος: Καταγγελίες για «εξορκισμούς» ΛΟΑΤΚΙ ατόμων από ιερείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:05