search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:16
MENU CLOSE

Μπέκαμ και Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στο πλευρό των παιδιών της Ουκρανίας

09.03.2022 12:25
ukraine_children_new

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει ευαισθητοποιήσει πολλούς διάσημους στη Δύση, οι οποίοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την παροχή βοήθειας ιδιαίτερα στα παιδιά που από την μία μέρα στην άλλη βρέθηκαν να βιώνουν τον χειρότερο εφιάλτη.

Ανάμεσα στις διασημότητες που έσπευσαν να βοηθήσουν είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του, Βικτόρια, οι οποίοι ανακοίνωσαν μια σημαντική δωρεά στη UNICEF.

«Μητέρες υποχρεώνονται να ξεριζωθούν με τα παιδιά τους. Οικογένειες χωρίζουν… Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, οι ανάγκες των οικογενειών είναι μεγάλες και 7,5 εκατομμύρια παιδιά βρίσκονται σε κίνδυνο… Η Βικτόρια κι εγώ κάναμε μια δωρεά στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης της UNICEF», ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram και κάλεσε όποιον έχει τη δυνατότητα να σπεύσει για να βοηθήσει τα παιδιά της Ουκρανίας.

«Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι αποκαρδιωτική. Παρακαλούμε κάντε μία δωρεά στο @UNICEF 7 Fund Emergency Appeal, αν έχετε τη δυνατότητα, για να παρασχεθεί άμεση βοήθεια στα παιδιά, για να συγκεντρωθούν φάρμακα και να εξασφαλιστούν ασφαλή μέρη για τις οικογένειες», έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στο Instagram.

Επίσης η συγγραφέας, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ανακοίνωσε ότι δωρίζει ένα εκατομμύριο λίρες στην Lumos, μία φιλανθρωπική οργάνωση που συγκεντρώνει χρήματα για να στείλει βοήθεια για τα παιδιά που βρίσκονται σε ορφανοτροφεία στην Ουκρανία.

«Προσωπικά θα κάνω δωρεά ενός εκατομμυρίου λιρών. Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους έχουν ήδη κάνει δωρεές, βοηθάτε την Lumos να κάνει κρίσιμη δουλειά για μερικά από τα πιο ευάλωτα παιδιά στην Ουκρανία», έγραψε η διάσημη συγγραφέας στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τα 6 εκατ. οι νεκροί παγκοσμίως

Οι ΗΠΑ απέρριψαν την πρόταση της Πολωνίας για παραχώρηση των αεροσκαφών MiG-29

Ουκρανία: Ο ΔΟΑΕ δεν λαμβάνει δεδομένα από τα συστήματα ελέγχου των πυρηνικών στο Τσερνόμπιλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:14