search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:07
MENU CLOSE

Τα παιχνίδια των πρακτόρων, οι απελάσεις διπλωματών και η σκληροπυρηνική Ζαχάροβα

11.04.2022 06:00
Maria Zakharova_new

Οι απελάσεις των Ρώσων διπλωματών που αποφάσισε ελληνική κυβέρνηση -ο αριθμός είναι 250 από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες- αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ορισμένοι από αυτούς, είχαν αναπτύξει δραστηριότητες συνδεδεμένες με ΜΜΕ και εκκλησιαστικούς κύκλους στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν ορισμένες «λεπτομέρειες» για την δράση και για τις επαφές των διπλωμάτων με διάφορους παράγοντες.

Δεν ξέρω αν η δραστηριότητα τους ήταν η αιτία να χαρακτηριστούν «Persona non grata» για την χώρα μας και ο πόλεμος στην Ουκρανία έδωσε την αφορμή.

Ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι δεν είναι τυχαίο ότι ανάμεσα στους απελαθέντες διπλωμάτες είναι ο Βασίλι Γκαβρίλοφ, -ο οποίος φέρεται να είχε ρόλο συντονιστή- και ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, Βλαντίμιρ Μαϊστρένκο.

Μένει να δούμε, αν η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα ανακοινώσει την απάντηση της Ρωσίας με απελάσεις Ελλήνων διπλωματών από την Μόσχα.

Διαβάστε επίσης:

Οι ευθύνες του Προέδρου της Βουλής και ούτε ένα… Mea Culpa

Τα φρέσκα κουλούρια στις δημοσκοπήσεις και η «ψαριά» των εθνικοφρόνων

Τα ζόρια του ΚΙΝΑΛ για κυβέρνηση με ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:07