search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Τα ζόρια του ΚΙΝΑΛ για κυβέρνηση με ΝΔ

04.04.2022 06:00
kinal_new

Οσονούπω θα αρχίσουν τα δύσκολα για το ΚΙΝΑΛ, γιατί από τώρα, μέχρι τις εκλογές, τον Ιούνιο του 23, σε κάθε συζήτηση στα τηλεοπτικά πάνελ θα υπάρχει η κλασική ερώτηση: Θα συνεργαστείτε με τη Νέα Δημοκρατία, και με ποιες προϋποθέσεις;

Όσο η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις πρώτο κόμμα, η ερώτηση θα πηγαίνει πάντα για συνεργασία με την ΝΔ και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού με απλή αναλογική δεν θα φτάνουν τα κουκιά για μια πιθανή -λέμε τώρα- συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ.

Έτσι, το… εντέχνως δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις, που λένε συνήθως οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, πάει περίπατο. Κυβέρνηση συνεργασίας λοιπόν, η αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος;

Και με ποιον πρωθυπουργό είπατε; Μα είναι σαφές – άλλωστε το είχε πει και ο Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξή του – ότι πρωθυπουργός σε περίπτωση κυβέρνηση συνεργασίας, θα πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος.

Τελεία μεν, αλλά… παύλα δεν ξέρω…

Διαβάστε επίσης:

Από επιτυχία σε… επιτυχία πάει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Η απόφαση Μητσοτάκη και το εκλογικό δίλημμα Ανδρουλάκη

Υπουργός καλός για αναλύσεις, αλλά όχι για λύσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:11