search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:36
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Είναι ένας πρωθυπουργός που καταρρέει»

02.04.2022 17:43
syriza_new

Μέσω ανακοίνωσης που απαντάει στην ομιλία του πρωθυπουργού, στο προσυνέδριο της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας πρωθυπουργός που καταρρέει. Ό,τι και να πει, οι πολίτες ξέρουν ότι τους εξαπάτησε».

«Το μόνο που έχει καταφέρει να εξαντλήσει ο κ. Μητσοτάκης είναι την υπομονή των πολιτών που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται κάθε μέρα από τις επιλογές του», αναφέρει ακόμη το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης, από την αισχροκέρδεια των γαλάζιων golden boys της ΔΕΗ, από την καθήλωση των μισθών, από την άρνηση να μειώσει το ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα, τον ΕΦΚ στα καύσιμα και να βάλει πλαφόν στα τιμολόγια ρεύματος».

Κλείνοντας κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «η μόνη στήριξη για την οποία όντως φροντίζει κάθε μέρα, είναι να μετατρέπει τις κρίσεις που ο ίδιος, είτε δημιουργεί, είτε πολλαπλασιάζει με τις πολιτικές του, σε ευκαιρία για τα συμφέροντα που κερδοσκοπούν πάνω στην αδυναμία νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση στηρίζει την αισχροκέρδεια και φτωχοποιεί την κοινωνία – Εδώ και τώρα μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα»

Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν πόλεις – Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να προωθούνται στο Κίεβο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος ήταν μπροστά στις κρίσεις της Τζωρτζίνας, λέει η αδελφή της Ρούλας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50