search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:14
MENU CLOSE

Τηλεθέαση ΠΣΚ 8-10/4/2022: Tα ποσοστά του τριήμερου-Μαγνήτης το «Φως στο τούνελ» με σχεδόν δύο εκατ. τηλεθεατές

11.04.2022 18:47
tiletheasi-new

Μπίνγκο στην τηλεθέαση κατάφερε με τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» με την οποία κατάφερε για μια ακόμη φορά να καθηλώσει μπροστά στις τηλεοράσεις του εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές.

Η εκπομπή διήρκεσε σχεδόν τρεις και τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν συνολικά 19% τηλεθέαση, σημειώνοντας νέο ρεκόρ για τη σεζόν μέχρι τώρα.

Την εκπομπή παρακολούθησαν 1.967.000 τηλεθεατές. Σχεδόν δύο εκατομμύρια!

Την Παρασκευή το πρόγραμμα με την δεύτερη καλύτερη τηλεθέαση ήταν το επεισόδιο της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» το οποίο επέλεξαν για την διασκέδαση τους 1.124.00τηλεθεατές.

Τρίτο στη σειρά ήταν το «X Factor» και αμέσως μετά το «MasterChef». Τα υπόλοιπα προβλέψιμα και αναμενόμενα, με μια σημείωση για το «VINYΛΙΟ», το οποίο καθώς ήταν το τελευταίο για τη σεζόν συγκέντρωσε την προσοχή 503.000 τηλεθεατών.

Το Σάββατο, ως συνήθως, τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσε το «Survivor».  Όμως η τηλεθέαση του είχε ελαφρά υποχώρηση σε σχέση  με εκείνη που είχε την ίδια ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας.

Για το «Φως στο τούνελ», έχουμε εξηγήσει τί συμβαίνει και εμφανίζεται και στο Top-10 του Σαββάτου.

Τη συγκεκριμένη ημέρα φαίνεται ότι μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών έστρεψε την προσοχή του στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και επίσης ότι αρκετοί αναζήτησαν εκτός τηλεόρασης την ψυχαγωγία τους.

Στο  τηλεβαρόμετρο του Σαββάτου στο μεταξύ πλασαρίστηκε και η κινηματογραφική επιτυχία animation «Η εποχή των παγετώνων σε τροχιά σύγκρουσης» την οποία παρακολούθησαν 436.000 ζευγάρια μάτια!

Την τελευταία ημέρα της περασμένης εβδομάδας δεν άντεχε στοίχημα για την πρωτιά στην τηλεθέαση. Και αυτή την Κυριακή οι περισσότεροι συντονίστηκαν στο Mega βράδυ στις 21.00 και είδαν το επεισόδιο ης δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς». Το παρακολούθησαν 1.477.000 τηλεθεατές.

Δεύτερη επιλογή ήταν το «Survivor» και τρίτη προτίμηση της ημέρας ήταν η εκπομπή «Super Mammy» με το Μάρκο Σεφερλή.

Περισσότεροι πάντως ήταν εκείνοι που την Κυριακή αφιέρωσαν χρόνο στις προτάσεις των καναλιών συγκριτικά με εκείνους του Σαββάτου. Ρυθμιστής ως κάποιο βαθμό έπαιξαν και οι καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης:

Ανταποκρίτρια της Die Welt η Ρωσίδα δημοσιογράφος που τα… έβαλε με τον Πούτιν

«Φως στο Τούνελ»: Πώς αιτιολογεί η εκπομπή την επιλογή του Μάνου Δασκαλάκη για τη συνέντευξη

Σασμός – Spoiler: Η μέρα της δίκης ξημερώνει – Τίποτα δεν θα είναι, πια, το ίδιο για κανέναν (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:07