search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:13
MENU CLOSE

Ο ΠΣΑΤ έγινε 70 ετών και το γιορτάζει με νέα ιστοσελίδα (photos)

12.04.2022 14:26
theodorakopoulos_psat_new

Σε νέα, ψηφιακή, εποχή πέρασε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου και με την ανασχεδιασμένη εκ βάθρων ιστοσελίδα του psat.gr γιορτάζει τα 70χρονά του. Ταυτόχρονα έγινε και rebranding στο επίσημο λογότυπο του δημοσιογραφικού συνδέσμου.

Το ανανεωμένο σάιτ του ΠΣΑΤ προσφέρει στον επισκέπτη πιο εύκολη και πιο γρήγορη μετάβαση, σε όλα τα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος αθλητικού συντάκτη αλλά και όποιου άλλου ενδιαφέρεται.

Η νέα κατηγοριοποίηση προσφέρει επίσης γρήγορη πρόσβαση στο αρχείο των δραστηριοτήτων, των ανακοινώσεων αλλά και των νέων του συνδέσμου ενώ η επίσκεψη στο psat.gr από κινητό και άλλες συσκευές, είναι πιο άμεση από ότι μέχρι τώρα.

Παράλληλα, το μενού των εγγραφών εξελίχθηκε. Πλέον δεν απαιτείται (ηλεκτρονικό ή μη) ταχυδρομείο για την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, παρά μονάχα ένα πανεύκολο upload.

Το νέο σάιτ του Συνδέσμου συνδυάζεται με παράλληλη παρουσία στις πλατφόρμες και τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Youtube).

Διαβάστε επίσης:

«Καμπάνα» του ΕΣΡ στον ΣΚΑΪ για body shaming και προσβολή προσωπικότητας

«Καλημέρα Ελλάδα»: Αλλαγή «φρουράς» και σκυτάλης ετοιμάζεται στην εκπομπή

Σασμός – Spoiler: Η δίκη ξεκινά, η αγωνία για Αστέρη και Αργυρώ κορυφώνεται (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:12