search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32
MENU CLOSE

Μπιμπίλας για Σεφερλή: Ανήθικες οι επιθέσεις, είναι δουλευταράς – Αν δεν τους αρέσει, να αλλάξουν κανάλι (video)

13.04.2022 13:59
SEFERLIS_BIBILAS

Ξεκάθαρα υπέρ του Μάρκου Σεφερλή τάχθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τη σειρά Super Mammy και τα σεξιστικά, ομοφοβικά «αστεία» της σειράς.

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, που έχει κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στο συγκεκριμένο σίριαλ.

Ερωτηθείς για τα «αστεία» για βιασμούς που ακούστηκαν στη σειρά και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων είπε: «Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια ειπε ότι δέχθηκε απειλές για την οριστική διαγραφή Κιμούλη, Χαϊκάλη και Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βογιατζής για Τόλη Βοσκόπουλο: «Έφυγε και δεν έμαθα ποτέ γιατί σταμάτησε η φιλία μας» (Videos)

Γιώργος Καπουτζίδης: Η νέα μου σειρά θα εμπνεύσει τους γκέι, τους τρανς αλλά και τους γονείς τους (Video)

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Αποχώρησε από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου – «Πολλές φορές η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32