search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Γιάννης Βογιατζής για Τόλη Βοσκόπουλο: «Έφυγε και δεν έμαθα ποτέ γιατί σταμάτησε η φιλία μας» (Videos)

13.04.2022 12:17
giannis-vogiatzis-new

Για την καριέρα του, τον γάμο του αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη φιλία που είχε κάποτε με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο τραγουδιστής εξέφρασε -μεταξύ άλλων- τη θλίψη του και το παράπονό του για το άδοξο τέλος εκείνης της φιλίας.

«Με τον Τόλη ήμασταν φίλοι. Ήρθε μια στιγμή που σταμάτησε η φιλία μας, τον ρώτησα γιατί, γύρισε το κεφάλι του κι έφυγε.  Ακόμα δεν ξέρω, το πήρε μαζί του το μυστικό, αλλά δεν με ενοχλεί που δεν έμαθα. Όταν έφυγε από τη ζωή πικράθηκα. Ο Τόλης στο είδος που υπηρετούσε, ήταν σφραγίδα» τόνισε.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για την ιδέα του θανάτου με την οποία -έπειτα από τον χαμό του αδερφού του- έχει «συμφιλιωθεί».

«Χωρίς το κτήμα στην Κερατέα, δεν θα ζούσα. Εκεί έχει καθαρό αέρα. Διαφορετικά, θα έπρεπε να ακολουθήσω τους συναδέλφους μου στα 88 μου χρόνια. Τον θάνατο τον περιμένω. Έχασα και τον αδερφό μου προ ενός έτους και το έχω πια συνειδητοποιήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε στον γάμο του, τον γιο του αλλά και τη λαμπρή καριέρα του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή μου. Με την αγάπη του κόσμου τα κατάφερα. Με τη σύζυγό μου κλείνουμε 52 χρόνια γάμου. Κάναμε πολιτικό γάμο πρώτα στο Νιου Τζέρσεϊ το 1978 και ύστερα, θρησκευτικό το 2007» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Από τις πρώτες συμβουλές που άκουσα ήταν του Νίκου Γούναρη, που μου είπε να έχω τον νου μου για την κατηφόρα που έρχεται. Έπαιζα τότε, 5 τραγούδια μου στο ραδιόφωνο μέσα σε μισή ώρα και επειδή νόμιζα ότι θα με φθείρει αυτό, ζήτησα να μη με βάζουν τόσο».

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ουδέν σχόλιο» λέει ο ηθοποιός για την αποχώρηση της Λαμπρογιάννη από την παράσταση «Sexy Laundry» (Video/Photo)

Γιώργος Καπουτζίδης: Η νέα μου σειρά θα εμπνεύσει τους γκέι, τους τρανς αλλά και τους γονείς τους (Video)

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Αποχώρησε από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου – «Πολλές φορές η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09