search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Κορυδαλλός: Σύλληψη 27χρονου για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας

13.04.2022 12:24
peripoliko new

Στην σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα για τον βιασμό της 17χρονης κοπέλας στον Κορυδαλλό το βράδυ της Δευτέρας προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Η σύλληψη έγινε το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής, κατηγορείται ότι, μετά από γνωριμία με την ανήλικη, μέσω εφαρμογών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 11 Απριλίου, την οδήγησε στο σπίτι του, όπου τη βίασε.

Η 17χρονη έκανε καταγγελία στην ΕΛΑΣ και από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από κατάστημα κράτησης, όπου εξέτισε ποινή για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση μεταξύ Μητροπολίτη Δωδώνης και ανεμβολίαστων υγειονομικών – «Να κάνετε το εμβόλιο» (video)

Σαν σήμερα η ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη που κόστισε την ζωή σε 21 μαθητές (Photos)

Θήβα – Παπαδόπουλος: «Σημαντική πιθανότητα για σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:40