search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:24
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης ψάχνει το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα

14.04.2022 08:52
droso-agries-melisses-new

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν τα επόμενα επεισόδια για τους τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς έρχονται πολλές ανατροπές.

Ο Κυριάκος ομολογεί στην Ουρανία πως ο Μεγαρίτης τον ανακάλυψε, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Θόδωρο Ξανθό ο οποίος, τελικά, αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος.

Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί, αλλά η μεταβίβαση έχει, ήδη, γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, που αναλαμβάνουν να τα φέρουν σε πέρας από ‘δω και πέρα.

Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα, που νιώθει ευτελισμένη, ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή παρόλο που η Ασφάλεια, ήδη, ψάχνει στο χωριό.

Η έκθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ντούνια, που ζητά εξηγήσεις από τον Ξανθό, ενώ ο Δάκης ανησυχεί για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και το ψάχνει, την ώρα που ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι.

Διαβάστε επίσης:

ΟΤΤ υπηρεσίες: Ανεβάζει στροφές ο ανταγωνισμός με την είσοδο του ΑΝΤ1+ στην αγορά

Star: Ένα νέο τηλεπαιχνίδια που θα …αποκρυπτογραφήσει την ελληνική κοινωνία

Stranger Things 4: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο trailer και ενθουσιάζει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:22