search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:45
MENU CLOSE

Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη: «Πανέμορφη ήμουν, γιατί εμένα μου φέρθηκαν καταπληκτικά;» (Video)

14.04.2022 10:11
orfanoy-nefeli-new

Για τους τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη μίλησε η Νεφέλη Ορφανού, επισημαίνοντας ότι και τους δυο συναδέλφους της είχε μια εξαιρετική συνεργασία.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, η ηθοποιός εξέφρασε την απορία της πώς απέναντι στην ίδια η συμπεριφορά και των δυο ήταν άριστη σε αντίθεση με τις κατηγορίες εναντίον τους.

«Για μένα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι. Ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και αναρωτιόμουν, εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Εξηγήστε το! Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το. Ειλικρινά σας το λέω… Φέρτε μου την εικόνα να την φιλήσω»

«Κανείς δεν με έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν μου το ζητουσε κανείς, θα πω αυτά που λέω και σε εσάς. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν για τρεις, τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη. Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά, το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν είδα κάτι άλλο.

Θυμάμαι μια φορά που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι και ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. “Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω” μου είπε και έκανε σαν τρελός» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης για την άσεμνη φράση του Άρη Σοϊλέδη στην Ασημίνα

Φάνης Μουρατίδης: Σκηνοθέτης με έδιωξε στην πρεμιέρα παράστασης, έκλαιγα, μου στοίχισε πολύ

Κιμ Καρντάσιαν: Οι «χρήσιμες» συμβουλές σε όποιον θέλει να κάνει καριέρα – Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:44