search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:31
MENU CLOSE

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η κατάθεση της πρώτης γυναίκας που καταγγέλλει βιασμό

14.04.2022 08:07
filippidis_new

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με την κατάθεση της πρώτης από τις νεαρές γυναίκες που καταγγέλλει τον βιασμό της, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η δίκη μετά από απόφαση της έδρας πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η υπεράσπιση του προφυλακισμένου ηθοποιού αναμένεται να συνεχίσει τις ερωτήσεις της στη μάρτυρα καθώς η εξέταση της δεν ολοκληρώθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να επιμένει στις καταγγελίες της ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης επιχειρούν να αποδομήσουν τους ισχυρισμούς της σχετικά με όσα καταγγέλλει ότι διαδραματίστηκαν σε βάρος της το 2008.

Η κατάθεση της συγκεκριμένης γυναίκας θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς είναι εκείνη που έχει μηνύσει τον προφυλακισμένο ηθοποιό για το βαρύτερο αδίκημα που είναι αντιμέτωπος. Η γυναίκα καταγγέλλει ότι ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο καμαρίνι του κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού.

Η μάρτυρας, επιπλέον, αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τρεις μήνες νωρίτερα, είχε προβεί και πάλι σε πράξεις που συνιστούν βιασμό ενώ βρίσκονταν σε γραφείο θεατρικής εταιρείας. Ο ηθοποιός, πάντως, αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται και εμφανίζεται έτοιμος να απαντήσει σε όλα όταν έρθει η στιγμή της απολογίας του.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, στο πλευρό του άλλοτε δημοφιλούς ηθοποιού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγος αλλά και ο γιος του ενώ έξω από τη δικαστική αίθουσα αναμένουν τη στιγμή που θα ανέβουν στο βήμα του μάρτυρα οι άλλες δυο γυναίκες οι οποίες έχουν καταγγείλει τον κατηγορούμενο ηθοποιό για απόπειρα βιασμού.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κρήτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:27