search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:51
MENU CLOSE

«Σκοτώθηκαν» Ψαριανός και Βαρεμένος για τα «πουτινόσκυλα» και την Ακρίτα (video)

14.04.2022 10:04
PSARIANOS144SKAI

Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και τον Γρηγόρη Ψαριανό.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «ο κ. Ψαριανός είπε ότι η Έλενα Ακρίτα είναι άθλιο “Πουτινόσκυλο” και θα καθίσω εγώ να συζητώ σε αυτή τη βάση; Δεν το συζητώ».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός εξερράγη λέγοντας: «κ. Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κ. Ακρίτα έτσι;».

Ο Γιώργος Βαρεμένος διατήρησε με τη σειρά του τους υψηλούς τόνους φωνάζοντας επανειλημμένως «έλεος», κάνοντας παράλληλα λόγο για «τοξικότητα» και σχολιάζοντας ότι «αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι ντροπή».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ξανά ο Γρηγόρης Ψαριανός υποστηρίζοντας ότι δεν έχει χαρακτηρίσει ποτέ έτσι την Έλενα Ακρίτα. «Ποτέ δεν έγραψα εγώ «Πουτινόσκυλο» για την Ακρίτα. Είναι γεμάτη η Ελλάδα «Πουτινόσκυλα», υπάρχει μεγάλη χρηματοδότηση στην Ελλάδα από τον Πούτιν και τα ρωσικά «Πουτινόσκυλα» και θα αποδειχθεί αυτό. Για την κ. Ακρίτα πού είναι αυτό που είπε ο κ. Βαρεμένος; Να μου το δείξει ο κ. Βαρεμένος που το έχω γράψει αυτό εγώ».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε αν ισχύει τελικά ή όχι, με τον Γρηγόρη Ψαριανό να λέει στον κ. Βαρεμένο ότι «ξεκίνησες προσωπική επίθεση εναντίον μου. Είναι ντροπή».

Διαβάστε επίσης:

Αγωγή κατά του Netflix από Ρώσους συνδρομητές

Son Doong Cave: Το Google Doodle αφερωμένο στο μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου (photos/videos)

ΟΤΤ υπηρεσίες: Ανεβάζει στροφές ο ανταγωνισμός με την είσοδο του ΑΝΤ1+ στην αγορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:50