search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:33
MENU CLOSE

Τον Μάιο θα ριχτούν στη μάχη για την τηλεθέαση τα «Ψέματα» του Alpha (photos/videos)

14.04.2022 14:33
psemata_seira_new

Στην «μάχη» για την τηλεθέαση θα ριχτεί από τον Μάιο η νέα κοινωνική δραματική σειράς «Ψέματα» του Alpha, η πρεμιέρα της οποίας πολύ πιθανόν να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού αμέσως μετά την Πρωτομαγιά.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό θρίλερ στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια ιστορία για την συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση.

Η σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη βρετανική «Liar» του ITV και της Sundance TV με κεντρικά πρόσωπα της πλοκής μια δασκάλα και έναν γιατρό, τις εκδοχές τους για μιαν αλήθεια και τις συνέπειες που προκαλούν οι ενέργειες τους στους στενούς και ευρύτερους κοινωνικούς κύκλους τους.

Σύμφωνα με την πλοκή, ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο.

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός.

Το-βρετανικό– σενάριο θέλει μια δασκάλα δημοτικού, που χωρίζει έπειτα από μακροχρόνια σχέση με αστυνομικό, να πείθεται να βγει ραντεβού με τον πατέρα ενός μαθητή της, ο οποίος είναι χειρουργός και είναι χήρος. Οι δύο, καταλήγουν να περάσουν το βράδυ μαζί.

Την επόμενη ημέρα ο γιατρός μοιράζεται με τους φίλους- συνάδελφούς του ό,τι του συνέβη το προηγούμενο βράδυ λέγοντας ότι με τη δασκάλα πέρασαν ωραία και ότι εν τέλει έκαναν έρωτα και κοιμήθηκαν μαζί.

Όμως εκ διαμέτρου αντίθετα τα περιγράφει η δασκάλα στη αδελφή της, η οποία την είχε ενθαρρύνει να πάει στο ραντεβού, καθώς με λυγμούς της  λέει ότι ο γιατρός την βίασε. Και κάπως έτσι το σπιράλ εξελίξεων αρχίζει. 

Πρωταγωνιστούν Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Μήτσας και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Γκικαπέππας.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΑ: Άμεση διερεύνηση στην υπόθεση παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη (Photo)

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: Δώρισε χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» από την αμοιβή της στο Survivor

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Κέρδισε την πρώτη δικαστική «μάχη» κατά του Twitter

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:33