search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:26
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Στα κάγκελα οι «γαλάζιοι» για τον Δημοσχάκη

20.04.2022 06:00
nea_dimokratia_new

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν οι εκλογές των υπαλλήλων της Βουλής ανέδειξαν ξανά πρώτη την παράταξη της ΝΔ, με συνολικά 4 έδρες και την απόλυτη πλειοψηφία. Το ΚΙΝΑΛ έλαβε 2 έδρες και τελευταίος ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με μόλις 1 έδρα. 

Στη συνέχεια συγκλήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να γίνουν οι αρχαιρεσίες. Και ενώ κανείς θα περίμενε η διαδικασία να κυλούσε ομαλά, ο Σπύρος Δημοσχάκης, που είχε προσληφθεί στη Βουλή ως γυμναστής, ανέτρεψε τα δεδομένα.  

Ο κ. Δημοσχάκης, γιος του βουλευτή Έβρου της ΝΔ, Τάσου Δημοσχάκη, διεκδίκησε τη θέση του προέδρου του συλλόγου υπαλλήλων της Βουλής, έχοντας προηγουμένως συνεννοηθεί να στηριχθεί από το Κίνημα Αλλαγής και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο γιος Δημοσχάκη αναδείχθηκε νέος πρόεδρος, αποκαθηλώνοντας τον επί σειρά ετών πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Σαμπάνη. Μετά ήρθε η διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.  

Οι «γαλάζιοι» βουλευτές είναι στα «κάγκελα» με τον βουλευτή Έβρου γιατί δεν αντέδρασε απέναντι στις επιλογές του γιου του. Παράλληλα τονίζουν στα πολιτικοδημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι ο γιος του βουλευτή μπήκε ως υπάλληλος στη Βουλή χωρίς ΑΣΕΠ. «Δε μπορεί να βρίσκονται άνθρωποι με PhD εκτός δουλειάς και να βλέπουμε τέτοια εικόνα στη Βουλή», λένε. 

Την ίδια ώρα οι ίδιοι βουλευτές σχολιάζουν πως ο Τάσος Δημοσχάκης είναι ένας «κρυπτόμενος βουλευτής» αφού δεν έχει κάποιο σοβαρό έργο να επιδείξει.  

Διαβάστε επίσης:

«Πυρά» Φίλη για την απομάκρυνση Ξυδάκη από τον Κόκκινο

Στα ξαφνικά …φανερώνεται η Κεραμέως

Νέα Δημοκρατία: Αγχωμένοι οι «γαλάζιοι» βουλευτές με την απλή αναλογική – Παραγγέλνουν δημοσκοπήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24