search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:57
MENU CLOSE

«Πυρά» Φίλη για την απομάκρυνση Ξυδάκη από τον Κόκκινο

19.04.2022 17:54
nikos_filis

Την έκπληξή του εκφράζει με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχολιάζοντας την αιφνίδια απομάκρυνση του Νίκου Ξυδάκη από τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105.5.

Όπως αναφέρει ο κ. Φίλης, «με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Nikos Xydakis από το Κόκκινο. Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος Στο Κόκκινο 105,5 και ανέβασε την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του.Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος; Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;».

Ο τέως – πλέον – διευθυντής του σταθμού έκανε σήμερα το πρωί την τελευταία του εκπομπή καθώς ο Νίκος Ξυδάκης επέλεξε να αποχωρήσει από τον σταθμό και χαρακτήρισε «κουταμάρες» τα περί αποχώρησής του λόγω καθόδου του στις εκλογές.

«Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε ένα άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητα τους για μία καρεκλίτσα»», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πλεύρη για την πορεία της πανδημίας

Μητσοτάκης από Ρεβυθούσα: Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε πρόσθετα μέτρα για την ακρίβεια στο ρεύμα

Άννα Πήλιου: Συγγνώμη για τις αναφορές στη Φώφη Γεννηματά ζητά η τρανς ακτιβίστρια (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:56