search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:03
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Μάχη «σώμα με σώμα» – Το Top-20 11 έως 17/4 2022

20.04.2022 17:27
tv control new

Υπόθεση για δύο, δεν είναι μόνον η κορυφή της τηλεθέασης, αλλά και σχεδόν των μισών από τις 20 θέσεις με τις καλύτερες εκπομπές της εβδομάδας όπως προκύπτει και από τα συνολικά εβδομαδιαία δεδομένα της Nielsen για το διάστημα από τις 11 έως τις 17 Απριλίου.

Στην γενική κατάταξη «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» το πάνε σχεδόν «μία σου και μία μου». Και κάπως έτσι έως την ένατη θέση του Top-20 δεν κατάφερε να πλασαριστεί κάποιο άλλο πρόγραμμα, πλην των δύο σειρών του Alpha και του Mega, αντιστοίχως.

Στην κορυφαία θέση, όπως διαπιστώνετε με μια ματιά στο πίνακα με τις εβδομαδιαίες τηλεθεαματικότητες, φιγουράρει ο «Σασμός» με 15,7%.

Στην 10η θέση πιά εμφανίζεται ένα άλλο πρόγραμμα- το ριάλιτι «Survivor» εν προκειμένω- καθώς έως μια θέση πιο πάνω εναλλάσσονται τα σίριαλ των Alpha και Mega.

Μα και στις θέσεις 10-20 παρατηρείται μια εναλλαγή από δύο άλλα προγράμματα: το ριάλιτι του Σκάι και την σειρά «Άγριες μέλισσες» με το «Φως στο τούνελ» και το «MasterChef» να «σπάνε» την μονοτονία.

Διαβάστε επίσης:

FIFA+: Ο υβριδικός «ναός» του ποδοσφαίρου, παγκοσμίως, λειτουργεί (photos)

Η Αλίκη Θεοφιλόπουλος μιλά στο topontiki.gr – H σχέση της με το κινούμενο σχέδιο και η νέα παραγωγή «Dew Drops Diaries» του Netflix

Netflix: Τι συμβαίνει και χάνει συνδρομητές – Σκέψεις για νέα φθηνά πακέτα με διαφημίσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:03