search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Μπουτάρης-Ζέρβας, σημειώσατε… 1

21.04.2022 13:12
Τρεις νέες ταυτοποιήσεις για την επίθεση στον Μπουτάρη – Όλοι τους κάτω των 25 - Media

Δυσαρεστημένοι με τον δήμαρχό του εμφανίζονται οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μοιάζουν να… αναπολούν τον προκάτοχό του στο δήμο.

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ALCO στη συμπρωτεύουσα για λογαριασμό του ειδησεογραφικού site myportal.gr, το 60% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τον νυν δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, και άλλοι τόσοι ζητούν, όταν πραγματοποιηθούν οι εκλογές για τους ΟΤΑ, νέο πρόσωπο για το δήμο.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, προκύπτει όταν οι πολίτες καλούνται να συγκρίνουν τον Κ. Ζέρβα με τον προκάτοχό του στο δήμο, Γιάννη Μπουτάρη, καθώς το 34% δηλώνει ότι είναι χειρότερος, το 24% καλύτερος και το 38% τους βρίσκει στα ίδια επίπεδα. Φαίνεται ότι ο Γ. Μπουτάρης έχει ακόμα «γκελ» με τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Η υπουργός που αλλάζει εκλογική περιφέρεια

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Τακτικός πελάτης σε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα ο Γιώργος Παπανδρέου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:24