search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:02
MENU CLOSE

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

21.04.2022 06:00
Κουρουμπλής: Η δική μου περίπτωση δεν συνδέεται με την ιστορία της Novartis (Video) - Media

Η διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είχε σκάσει σαν βόμβα γιατί ήταν η πρώτη του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής όμως δεν διεγράφη από το κόμμα. Συμμετέχει κανονικά σε όλες τις κομματικές δραστηριότητες και τα όργανα, μίλησε στο Συνέδριο το περασμένο Σαββατοκύριακο και χειροκροτήθηκε στο τέλος της ομιλίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι ένα βήμα από την επιστροφή του στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν το δούμε αυτό να συμβαίνει – πράγμα πολύ απίθανο – τότε σίγουρα θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών. Παράλληλα ο κ. Κουρουμπλής είναι υποψήφιος και για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και θα διεκδικήσει την ψήφο των μελών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κέρδισε την έδρα του στο εκλογοδικείο. Πήρε τη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, καθώς στην επανακαταμέτρηση που έγινε μετρήθηκαν 226 ψήφοι περισσότεροι στον πρώην υπουργό Εσωτερικών.

Είχε διαγραφεί γιατί είχε αποκαλέσει δολοφόνους μέλη της κυβέρνησης για την διαχείριση της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης:

Τακτικός πελάτης σε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα ο Γιώργος Παπανδρέου

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Η διαφορετική πασχαλινή κάρτα και το αντιπολεμικό μήνυμα (photo)

Γερουλάνος: Έτοιμος για την Α’ Αθήνας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:02