search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:31
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε online σεμινάριο εγκληματολογίας λίγο πριν τη σύλληψή της- Τι αποκάλυψε άλλος συμμετέχων

29.04.2022 21:01
roula_new

Σε μία ακόμη αποκάλυψη προέβη η εκπομπή Live News στο Mega για την υπόθεση της προφυλακισμένης για τον θάνατο της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την εκπομπή, περίπου δέκα ημέρες πριν γίνει η σύλληψή της, η 33χρονη συνδέθηκε στην πλατφόρμα για το σεμινάριο εγκληματολογίας αφού αυτό είχε τελειώσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ενώ το σεμινάριο έχει τελειώσει, η Τζωρτζίνα έχει φύγει από τη ζωή και υπάρχει μία συζήτηση για το θέμα στα ΜΜΕ, η Ρούλα Πισπιρίγκου μπαίνει ξανά στο online σεμινάριο εγκληματολογίας,αφού η πλατφόρμα, παρότι το σεμινάριο εγκληματολογίας έχει τελειώσει, η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 800 άτομα έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο, πληρώνοντας 590 ευρώ ο καθένας.

Την αποκάλυψη έκανε έτερος συμμετέχων στο σεμινάριο, ο οποίος τόνισε:

«Επισκέφθηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρωση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφθεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν «από δέκα ημέρες», δηλαδή στις 20 ή 21 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε τελειώσει», δήλωσε ο άνθρωπος που συμμετείχε και αυτός στο σεμινάριο εγκληματολογίας.

Οι λόγοι που οδήγησαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να παρακολουθήσει το σεμινάριο

Η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογίας, εξηγώντας τι ακριβώς μαθαίνει κανείς σε τέτοιου είδους σεμινάρια. Όπως ανέφερε η Δ. Σβουρδάκου, ένα άτομο που παρακολουθεί σεμινάριο εγκληματολογίας ενδιαφέρεται από τη μία πλευρά για το πώς δρα ένας δράστης και από την άλλη, να μάθει πως λειτουργούν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, επισήμανε πως στα σεμινάρια μελετώνται εγκλήματα όπου οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθη, προσπαθώντας να συγκαλύψουν τα ίχνη τους. Επίσης, η εγκληματολόγος δήλωσε πως δεν εκπλήσσεται από τη συμμετοχή της 33χρονης στα σεμινάρια. «Μπορεί να μάθει κανείς πώς να αποφύγει τη σύλληψη. Αυτό όμως, εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία την Κυριακή 1η Μαΐου σε 8 εφημερίδες που προτίθενται να κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα

Αλλάζει ο καιρός την Πρωτομαγιά – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες (Photos)

Δίκη Λιγνάδη: Με αλκοόλ, χασίς και γνωριμία με επιφανείς καλλιτέχνες δελέαζε ανήλικα αγόρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:30