search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:48
MENU CLOSE

Αιδηψός: Θέμα στην Daily Mail η κακοποίηση της γάτας – Αναφορά στο νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα

03.05.2022 16:51
gata_aidipsos_new

Μετά τον σάλο που προκάλεσε στην Ελλάδα, το περιστατικό της κακοποίησης της γάτας στην Αιδηψό «κέντρισε» το ενδιαφέρον και της Daily Mail.

Η βρετανική εφημερίδα παρουσιάζει αναλυτικό ρεπορτάζ από το συμβάν, περιγράφοντας τα γεγονότα και την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το ρεπορτάζ έχει τίτλο «Έλληνας πελάτης εστιατορίου αντιμετωπίζει 10ετη κάθειρξη επειδή κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα, αφού το προσέλκυσε με μια μπουκιά ψαριού».

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται οι δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, αλλά και φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού.

Επίσης, γίνεται αναφορά στην πρόσφατη αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου στην Ελλάδα για την κακοποίηση των ζώων, που συνιστά πλέον κακούργημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 10 έτη και 50.000 ευρώ πρόστιμο.

Να σημειωθεί πως ο Εισαγγελέας Χαλκίδας αποφάσισε την παραπομπή για πλημμέλημα του 30χρονου άνδρα που κακοποίησε τη γάτα χθες Δευτέρα (2/5) στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάρωση υγειονομικών μέτρων: Tι ισχύει στις τράπεζες

Αμφιλοχία: Σοκαριστικό τροχαίο με ένα νεκρό – Οι μπάρες διαπέρασαν το αυτοκίνητο (Video)

Ζακ Κωστόπουλος: Ομόφωνα ποινή κάθειρξης 10 ετών σε κοσμηματοπώλη και μεσίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:47