search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Εφορία: Τέλος τα email από τις 9 Μαΐου – Πώς θα γίνεται η υποβολή αιτημάτων

03.05.2022 18:29
eforia_new

Ψηφιακά και μόνο θα γίνεται από τις 9 Μαΐου 2022, η επικοινωνία με τις ΔΟΥ, για τις διαδικασίες που έχουν ή πρόκειται να ενταχθούν στην ψηφιακή εφαρμογή «Τα Αιτήματά μου».

Με αυτόν τον τρόπο, η ψηφιακή υποβολή των αιτημάτων, των εντύπων δηλώσεων προς τις ΔΟΥ και των προβλεπόμενων δικαιολογητικών για αυτές τις διαδικασίες θα γίνεται μόνο από τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Η υποβολή των αιτημάτων και δηλώσεων μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή διευκολύνει τόσο τους πολίτες στην παρακολούθηση των αιτημάτων τους, όσο και το προσωπικό της ΑΑΔΕ, στη διεκπεραίωση αυτών και τη σχετική αυτοματοποιημένη ενημέρωση των πολιτών.

Από την ίδια ημερομηνία, παύει η διεκπεραίωση αιτημάτων που υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Επιπλέον, όσα αιτήματα θα υποβάλλονται στις ΔΟΥ μέσω e-mail από τις 9/5/2022 και μετά, για διαδικασίες που έχουν ενταχθεί στην εφαρμογή, «Τα Αιτήματά μου» θα θεωρούνται ως μη υποβαλλόμενα και δεν επιφέρουν κανένα έννομο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας με δολοφονίες δημοσιογράφων, αντιδημοσιογραφικούς περιορισμούς και διώξεις – Στην 108η θέση η Ελλάδα

Αδελφός Βασίλη Ντινόπουλου: «Είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό»

Θεσσαλονίκη: Από ανακοπή καρδιάς πέθανε το τρίχρονο κορίτσι – Έρευνα για το περιστατικό διέταξε ο Θάνος Πλεύρης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:10