search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:55
MENU CLOSE

«Ο Θεός συγχωρεί, εγώ όμως ποτέ» – Πολάκης σε βουλευτές που ψήφισαν άρση της ασυλίας του

03.05.2022 17:27
polakis_new

Στο ζήτημα άρσης της ασυλίας του μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλλε η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτής της ΝΔ, επανήλθε ο Παύλος Πολάκης κατά τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης όπου συζητείται η κύρωση συμφωνίας μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κατάρ.

Ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος σε όσους ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του σε δίκη τόνισε πως «αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο στα όσα έλεγα για την Αραμπατζή, αλλά εσείς ψηφίσατε υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Υπάρχει διαδικασία να γυρίσει πίσω αυτό; Όλα εδώ πληρώνονται. Ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ».

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης έκανε προσωπική αναφορά προς τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, λέγοντας: «Εσύ Γιαννακοπούλου πως αισθάνεσαι γι’ αυτό;».

Όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του κι ετοιμάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής τον κάλεσε να παραμείνει προκειμένου να ακούσει την απάντησή της: «Αν έχεις τα κότσια γύρνα πίσω Πολάκη να ακούσεις τι θα σου πω για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που γράφεις στα social media. Για μια ακόμα φορά στα δύσκολα το βάζεις στα πόδια».

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στην πρόσφατη έκθεση για την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης, όπου εμφανίζει την Ελλάδα να έχει υποχωρήσει κατά 30 θέσεις στην σχετική κατάταξη, λέγοντας ότι αυτό οφείλεται «στις διώξεις δημοσιογράφων και ειδικότερα κατά του Κ. Βαξεβάνη που συνέβαλε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis. Πρόκειται για κατάντια της Δικαιοσύνης», ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του νοσοκομείου Ζακύνθου για το οποίο διώκεται η διοικήτρια που είχε τοποθετηθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ:

«Για να δείτε την κατάντια της Δικαιοσύνης, εδώ γίνεται της μουρλής το κάγκελο. Φεύγοντας από εδώ θα πάω να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης της διοικήτριας του νοσοκομείου Ζακύνθου. Κάποιοι επειδή ήθελαν να καλύψουν τις ευθύνες τους (σ.σ. για περιστατικό θανάτου ασθενή) είπαν ότι τα αέρια του νοσοκομείου έβγαζαν φίδια, σκορπιούς και δε ξέρω εγώ τι άλλο.

Για να καλύψουν τις ευθύνες της αναισθησιολόγου που είναι σύζυγος διευθυντή του νοσοκομείου. Οι δύο μηνύσεις που έγιναν κατά της διοικήτριας είναι στο στάδιο της ανάκρισης. Αυτή τη δικαιοσύνη φτιάξατε στην Ελλάδα ή επιτρέπετε να λειτουργεί. Εγώ έχω κατηγορηθεί πολλές φορές για παρέμβαση στην Δικαιοσύνη επειδή ρωτούσα τι γίνεται με τις υποθέσεις για τις οποίες βρήκαμε στοιχεία. Τα δημοσιεύματα σήμερα που μιλούν για τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τον κ. Πλιώτα στον Άρειο Πάγο δεν είναι παρέμβαση; Έχετε πάρει ολισθηρό δρόμο. Όσο και αν καλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης, η εικόνα σας δεν φτιασιδώνεται».

Διαβάστε επίσης:

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ιδρύει νέο κόμμα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Οικονόμου

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης προστάτης των γαλάζιων golden boys που έχουν κάνει τη ΔΕΗ κουμπαρά για bonus (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:54