search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 16:11
MENU CLOSE

Ανοίκεια επίθεση γνωστής δημοσιογράφου στη Μάγδα Φύσσα

04.05.2022 14:51
fyssa_magda

Για… παρεμβατικό πόνο της Μάγδας Φύσσα έκανε λόγο η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, ο οποίος όπως συμπλήρωσε την κάνει να χάνει τον σεβασμό!

Σε ένα tweet που ανέβασε λίγες μόνο ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, η πρώην υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, «εφηύρε» ένα… «δίπολο» προκειμένου να συγκρίνει το πένθος της Μάγδας Φύσσα με αυτό της μητέρας του Θάνου Αξαρλιάν!

«Υπάρχει η μάνα Αξαρλιάν. Υπάρχει και η μάνα Φύσσα. Υπάρχει ο βουβός θρήνος, της πρώτης. Υπάρχει και ο παρεμβατικός πόνος της δεύτερης, που καταλήγει ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα. Κάπου εκεί, τον σεβασμό που κερδίζει η πρώτη, τον χάνει η δεύτερη. Μαθήματα ζωής…», έγραψε η δημοσιογράφος.

Κάποιοι από τους ακολούθους της αντέδρασαν στην ανάρτηση ζητώντας από τη δημοσιογράφο να σεβαστεί το γεγονός ότι η Μάγδα Φύσσα έχασε το παιδί της από τον Χρυσαυγίτη Ρουπακιά, ενώ άλλοι απαίτησαν λίγη σοβαρότητα λέγοντας ότι αν ήθελε η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου να «χτίσει» πολιτική καριέρα πάνω στο πτώμα του παιδιού της θα το είχε ήδη κάνει.

Η Λίνα Κλείτου συνέχισε… απτόητη γράφοντας: «Κάποτε ο πόνος της μάνας που έχανε το παιδί της ήταν το λιγότερο σεβαστός. Πλέον, ήρθε η αριστερά και καταλάβαμε ότι μπορεί να αποτελει διαρκή ιμάντα κομματικής προπαγανδας…»

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη βρέθηκε στην Τζωρτζίνα» (video)

Καλλιθέα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη χυδαία επίθεση παπά σε τρανς γυναίκα σε συσσίτιο

«Πρέβελης»: Ο 41χρονος υποπλοίαρχος πέθανε ενώ το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:54