search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Γεωργιάδης από Συνέδριο ΝΔ: Να μην αφήσουμε να κυβερνήσει η ακυβερνησία

07.05.2022 16:08
Adonis Georgiadis_new

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια ομιλία σε υψηλούς τόνους, σημείωσε ότι «όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού εξελέγη αρχηγός της ΝΔ κατάφερε να αντιμετωπίσει τον Τσίπρα που τότε φαινόταν κραταιός και ανίκητος και οδήγησε την ΝΔ σε διαδοχικές εκλογικές νίκες του 2019 κανείς δεν περίμενε αυτά που θα κατάφερνε σε τρία χρόνια».

Υπογράμμισε, δε, ότι «και τώρα έχουμε μια πολύ μεγάλη ευθύνη, αυτή η μεγάλη πρόοδος που συντελέστηκε στη χώρα αυτά τα 3 χρόνια να μην σταματήσει, γιατί ό,τι δύσκολα χτίζεται πολύ εύκολα καταστρέφεται και αυτό πρέπει να συντηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού».

Κατά τον υπουργό Ανάπτυξης, «δεν φτάνει μόνο να μην αφήσουμε να κυβερνήσει η ακυβερνησία, πρέπει να δώσουμε την μάχη για να μην κυβερνήσει ξανά η Αριστερά. Αυτή η Αριστερά του λαϊκισμού, αυτή η Αριστερά που είναι, όσο εμείς λέμε και το λέμε με υπερηφάνεια ότι η παράταξή μας είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, αυτοί καταφέρνουν πάντα να είναι στη λάθος πλευρά της Ιστορίας».

«Δεν πρέπει ποτέ να τους αφήνουμε ούτε μια ίντσα ιδεολογικού χώρου για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Δεν παραχωρούμε στην Αριστερά την κοινωνική ευαισθησία. Η παράταξη η λαϊκή, η παράταξη που ενδιαφέρεται για τον μέσο Έλληνα πολίτη, που ενδιαφέρεται για τον φτωχότερο Έλληνα πολίτη, που ενδιαφέρεται να μην αφήνουμε κανέναν πίσω μόνο του, ήταν πάντα η δική μας παράταξη» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, δε, στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «είναι απαράδεκτο για τον ελληνισμό και γι’ αυτό που εκπροσωπούμε να συζητάμε στα σοβαρά το αν θα έπρεπε να στείλουμε όπλα για να βοηθήσουμε κάποιον που αμύνεται για να σώσει την πατρίδα του από έναν ξένο εισβολέα» προσθέτοντας, μάλιστα, ότι «η ιστορία της Ελλάδας μας επιβάλλει να είμαστε με την Ουκρανία, δεν υπάρχει καμία άλλη λογική θέση για τον Έλληνα».

Διαβάστε επίσης:

Κόλαση πυρκαγιάς στη Σιβηρία: 200 κτίρια έγιναν στάχτη – Τουλάχιστον 5 οι νεκροί (Videos)

Κούβα: Από διαρροή αερίου η έκρηξη στο ξενοδοχείο Saratoga – 18 νεκροί και περισσότεροι από 50 τραυματίες (Video)

Έρευνα σοκ: Ακροδεξιοί εκπαιδεύουν αστυνομικούς στις ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:22