search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:09
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αριστερά είναι η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα (video)

22.02.2022 10:48
ADWNS_GEORGIADIS3122

Στην άποψη που εξέφρασε τις προάλλες κα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ότι δηλαδή η Αριστερά ευθύνεται για το ακριβό ρεύμα, επέμεινε και σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα αυτή τη φορά το πήγε και ένα βήμα παρακάτω, καθώς τη χαρακτήρισε ως «μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα»

«Το ρεύμα μόνο τώρα είναι ακριβότερο μεσοσταθμικά στην Ελλάδα; Τώρα το καταλάβαμε; Σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φτηνό ρεύμα, κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα, δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα; Πώς θα γίνει δηλαδή; Γίνεται να τα έχουμε όλα; Και σταματάνε τα έργα για το ρεύμα και μετά γκρινάζουν ότι δεν έχουμε φτηνό ρεύμα. Ε, δεν γίνονται και τα δύο» ειπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

«Επιμένετε δηλαδή στο ότι αν δεν υπήρχε Αριστερά θα είχαμε φτηνότερο ρεύμα;» ρώτησε ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον Υπουργό Ανάπτυξης να απαντάει «100%! Η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα…»

«Όταν μου έρχεται ο λογαριασμός να ζητάω τα ρέστα από την Αριστερά;» σχολίασε η Μαρία Αναστασοπούλου. «100%» είπε πάλι ο Άδωνις Γεωργάδης και συνέχισε:

«Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας, η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, έχει τη βασική ευθύνη. Θα φέρω ένα παράδειγμα να το καταλάβετε. Το καλοκαίρι είχαμε τις φωτιές στην Εύβοια. Τι κατάφεραν να περάσουν τις μέρες της πυρκαγιάς; Ποια ήταν η συζήτηση στην Ελλάδα; Ότι μπήκαν οι φωτιές στην Εύβοια για να βάλουμε ανεμογεννήτριες. Ήταν το νούμερο 1 θέμα. Δεν ξέρετε ότι η αιολική ενέργεια είνα πολύ φτηνή; Αν είχαμε παντού ανεμογεννήτριες θα είχαμε φτηνό ρεύμα; Μπορούμε να βάλουμε παντού ανεμογεννήτριες; Δεν είναι ότι φωνάζει η Αριστερά μόν. Είναι ότι καθυστερούν τη διαδικασία. Δεν είναι θέμα κυβέρνησης αυτό. Η κυβέρνηση σέβεται τη διαδικασία… Ξανά προσφυγή, στον δασάρχη, στην πολεοδομία, σταματάνε τα έργα… Τι να κάνουμε;».

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημτρίου έκανε λόγο για λογικά άλματα του Υπουργού με τον Δημήτρη Οικονόμου να υπερασπίζεται τον Άδωνι Γεωργιάδη κάνοντας λόγο για διαχρονικότητα, και υποστηρίζοντας ότι ο Υπουργός δεν έχει άδικο. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τον Ελαιώνα…

Ο Υπουργός Ανάπτυξης στη συνέχεια έκανε λόγο για… ευκαιρία που δημιουργούν οι ακριβές τιμές στην ενέργεια. «Αν συναποφασίσουμε ότι σταματάμε τη γκρίνια, σταματάμε τα δικαστήρια, σταματάμε τις αρχαιολογίες, σταματάμε τις φασαρίες και πάμε γρήγορα στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, σε έναν, έναμιση χρόνο θα έχουμε το φτηνότερο ρεύμα στην Ευρώπη!».

«Όλοι αυτοί που πάνε και εμποδίζουν τα έργα είναι εχθροί του λαού…» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Ετοιμάζονται τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια – Στον Πειραιά ο Γεραπετρίτης

Και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου – «Ο Ατομικός διανοούμενος διακατέχεται από ναρκισσισμό»

Τσακαλώτος: «Είναι καθήκον μας να εκφράζουμε στον Αλέξη την κριτική μας» – Η απάντηση στις αντιδράσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:09