search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:04
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Την Κυριακή η κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού

07.05.2022 09:25
kavala_gynaikoktona

Το τελευταίο «αντίο» στη 43χρονη φαρμακοποιό, που δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της μέσα στο φαρμακείο της, στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, θα πουν την Κυριακή συγγενείς και φίλοι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kavalapost.gr, η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας και η κηδεία στο νεκροταφείο του χωριού.

Στο μεταξύ φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καβάλας θα συνεχίσει να νοσηλεύεται ο 55χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος αυτοτραματίστηκε αφού πρώτα επιχείρησε να παραπλανήσει τις αρχές, στέλνοντας μήνυμα από το κινητό της δολοφονημένης συζύγου του στην υπάλληλό της που την αναζητούσε.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Α.Τ. Νέστου επισκέφτηκε τον δράστη, που λόγω της κατάστασης του δεν ήταν σε θέση να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν στο φαρμακείο της 43χρονης -μέρος των οποίων κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό, που έχει καταγράψει όλες τις κινήσεις του ζευγαριού, βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και την ανακοίνωση της αστυνομίας ο θάνατος της 43χρονης ήταν ασφυκτικός και προκλήθηκε από τα χέρια του 55χρονου, τα οποία λειτούργησαν σαν «τανάλια». Από την πίεση ο ιατροδικαστής εκτός από τα σημάδια στον λαιμό της εντόπισε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας κατά τη σύλληψη του 55χρονου και τον εντοπισμό της σορού της γυναίκας μέσα στο χώρο εργασίας της βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα κοπίδι τα οποία και κατασχέθηκαν. Με το μαχαίρι μάλιστα ο δράστης προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η μεταφορά του στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη καθώς έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 55χρονος φαίνεται να είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του από την ημέρα που εκείνη του είχε ζητήσει να χωρίσουν εξαιτίας κυρίως της ζήλιας του και των άσχημων συμπεριφορών που συνεχώς της δημιουργούσε.

«Καυγάδιζαν συνέχεια. Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Συνεχώς της δημιουργούσε προβλήματα και της έκανε σκηνές ζηλοτυπίας μπροστά μου, ακόμα και μπροστά στα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό η φίλη μου δεν ήταν καλά. Ίσως αυτός να το σχεδίαζε καιρό και η Αΐντα να είχε υποψιαστεί κάτι… Ήταν προβληματισμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του. Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει η γυναίκα μακριά από αυτό το κτήνος… Αλλά αυτός την διεκδικούσε συνέχεια. Μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε…», περιέγραψε στο «Πρώτο Θέμα» φίλη της άτυχης μητέρας.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Πυρκαγιά στο κέντρο της Αθήνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης «φοβάται τη Ρούλα, τον απειλεί μέσα από τη φυλακή» (Video)

Καιρός σήμερα: Με νεφώσεις και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:03