search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:10
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Μονεμβασιά: Σοκ από τα πρώτα λόγια του δράστη – «Δεν έγινε και τίποτα» (Videos)

08.05.2022 13:25
peripoliko_mera_03222_new2

«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα», «δεν κατάλαβα τι έγινε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο οδηγός του αγροτικού που σκόρπισε τον θάνατο στη Μονεμβασιά, το βράδυ του Σάββατο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός που ήταν σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε τον έναν για 200 μέτρα και μετά γύρισε στο σημείο και παρέσυρε και τον δεύτερο για 150 μέτρα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Και οι δύο ηλικιωμένοι, ηλικίας 77 ετών, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

«Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο»

O γιος ενός εκ των θυμάτων είπε: «Έγινε το μοιραίο, ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι, έφυγαν από αυτόν τον κόσμο εντελώς βασανιστικά άδικα. Τους χτύπησε από πίσω, ένας παλαβός, αχαρακτήριστος. Τι να σας πω; Το θέμα είναι ότι το κακό έγινε, αυτό είναι το άσχημο. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είχε συμβεί μεταξύ τους».

»Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί τους να ξέρω λεπτομέρειες, εγώ είδα τον πατέρα μου στον δρόμο. Εγώ δουλεύω διανομέας στην περιοχή σε σουβλάκια και το είδα το περιστατικό μπροστά μου. Πριν από πέντε λεπτά ήταν μπροστά μου ο πατέρας μου και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν ο οδηγός της μηχανής. Αφού τον πάτησε τον παρέσυρε σχεδόν 300μετρα και μετά παρέσυρε και τον άλλον τύπο», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Πότε κλείνουν για καλοκαίρι – Οι ημερομηνίες προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων

Θήβα: Κι άλλος σεισμός 3,5 Ρίχτερ – Αισθητός στην Αττική

Διαβατά: 46χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Έχει τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:10