search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:43
MENU CLOSE

Αγρίνιο: 85χρονος απείλησε γείτονα με καραμπίνα για μια θέση πάρκινγκ (Photos)

09.05.2022 08:06
agrinio_new

Πολύ επικίνδυνα «άναψαν» τα αίματα μεταξύ γειτόνων σε μια γειτονιά του Αγρινίου και μάλιστα για παντελώς ασήμαντη αφορμή.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ένας 85χρονος φέρεται να απείλησε με καραμπίνα έναν 62χρονο γείτονα για μια θέση… στάθμευσης.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση, αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, προτού καταφέρει να διαφύγει με το αυτοκίνητό του.

Η γειτονιά όπου και συνέβη το περιστατικό, είναι αναστατωμένη, αφού, όπως καταγγέλλεται στο agriniopress.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 85χρονος προκαλεί προβλήματα με την επιθετική συμπεριφορά του.

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε όριο.

Μόλις 62χρονος γείτονας πάρκαρε έξω από την οικία του 85χρονου, σε δημόσιο χώρο το όχημα του, ο 85χρονος βγήκε με κυνηγετικό όπλο στο μπαλκόνι του και αφού σκόπευσε τον γείτονα, άρχισε να τον απειλεί.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, ο 62χρονος έτρεξε στην οικία του για να καλυφθεί ενώ άμεσα η αστυνομία παρενέβη συλλαμβάνοντας τον δράστη και κατάσχοντας το όπλο.

Ο 85χρονος παρουσιάστηκε στα δικαστήρια για να δικαστεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της οπλοφορίας, της απειλής και της εξύβρισης. Η δίκη πήρε αναβολή για σήμερα, Δευτέρα 8/5, και ο 85χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγές από την τρομοκρατημένη οικογένεια αναφέρουν πως θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα ενώ θα ζητηθεί και ψυχιατρική γνωμάτευση για τον 85χρονο, αφού υπάρχουν φόβοι για επανάληψη του επεισοδίου. Η οικογένεια του θύματος φοβάται πως η κατάσταση μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεφύγει εκ νέου και να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Το περιστατικό ανακαλεί στη μνήμη πτυχές της στυγερής δολοφονίας του 52χρονου αγιογράφου στην Τήνο, από 90χρονο.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

ΤΖΟΚΕΡ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 5,6 εκατ. ευρώ

Καβάλα: Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης – Οργή για τις αναρτήσεις του συζυγοκτόνου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:41