search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:02
MENU CLOSE

Τήνος: Αμετανόητος ο δολοφόνος του 52χρονου – Φώναξε «καλά του έκανα»

11.04.2022 20:22
tinos_new

Συνεχείς φαίνεται πως ήταν οι διαφορές μεταξύ του 52χρονου αγιογράφου και του 90χρονου που το μεσημέρι της Κυριακής (10/4) τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε εν ψυχρώ.

Το θύμα έμενε στο ισόγειο, ενώ ο δράστης στον πρώτο όροφο. Λίγο πριν το αποτρόπαιο έγκλημα ξέσπασε καβγάς ανάμεσά στους με τον αγιογράφο να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι του, και τον 90χρονο να βρίσκεται στο μπαλκόνι.

Με το κοντάκι του όπλου, έσπασε το τζάμι στο αυτοκινήτου του 52χρονου και τον πυροβόλησε εξ’ επαφής στο κεφάλι. Αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος 52χρονος να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και οδήγησαν τον 90χρονο στο ΑΤ όπου φέρεται να φώναξε ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του φωνάζοντας: «καλά του έκανα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του θύματος και του δράστη, οι καβγάδες ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν συχνοί, και οι τελευταίες αφορούσαν τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, και μικροφθορές που είχε προκαλέσει το θύμα στην πολυκατοικία.

«Δημιουργούσε προβλήματα εκεί και με τη γειτονιά και με την ίδια του την οικογένεια υπήρχαν προβλήματα. Ο άνθρωπος ήταν τέτοια περίπτωση που τον πείραζαν όλα ούτε με τα ρούχα του δεν ταίριαζε ο άνθρωπος. Με τον Σπύρο που κάνω καμιά φορά ένα διάλογο και μου το ανέφερε, μου έλεγε ότι «έχω πρόβλημα με αυτόν τον άνθρωπο». Προφανώς ήταν σε κάποια διαμάχη δικαστική και πιθανόν είχε αναφέρει και στο αστυνομικό τμήμα αν δεν κάνω λάθος μου είχε πει τουλάχιστον μια, αν όχι δύο φορές, ότι «με απειλεί αυτός ο άνθρωπος» κι ερχόταν στεναχωρημένος ότι «τι θα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο» κλπ. κλπ. Θυμάμαι τον έβρισκε στην είσοδο κάτω και του έλεγε διάφορα», δήλωσε φίλος του 50χρονου.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Το δίλημμα των εκλογών δεν θα είναι δεξιά, κέντρο ή αριστερά, αλλά τι είναι σωστό και προοδευτικό

Καγκελάριος Αυστρίας για τη συνάντηση με Πούτιν: Δεν ήταν φιλική επίσκεψη

Κορωνοϊός: Νέα παραλλαγή της μετάλλαξης Όμικρον – Τι είναι η ΧΕ και γιατί προκαλεί ανησυχία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:02