search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:44
MENU CLOSE

Τήνος: Στον εισαγγελέα Σύρου ο 90χρονος που σκότωσε τον γείτονά του – Αποδοκιμάστηκε από το πλήθος (Video)

11.04.2022 18:04
tinos-pappousdolofonos87-new

Στόχος αποδοκιμασιών έγινε ο 90χρονος που σκότωσε τον 50χρονο αγιογράφο και γείτονά του στην Τήνο κατά την μεταφορά του στη Σύρο για να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και των ανακριτικών αρχών.

Υποβασταζόμενος και με μαγκούρα έφθασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στο νησί και μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο αποδοκιμάστηκε έντονα με πλήθος κόσμου να φωνάζει: «ξεφτίλα, δολοφόνε».



Ο 90χρονος είναι αντιμέτωπος με την ποινή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας, ενώ το ερώτημα που παραμένει είναι αν θα προφυλακιστεί, καθώς -λόγω ηλικίας- δεν αποκλείεται να εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον ή σε κλινική, αν κριθεί ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.


Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Το σκηνικό του τρόμου στήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου μπροστά από την πολυκατοικία όπου ζούσαν οι δύο άνδρες. Αφού οι δύο άνδρες λογομάχησαν, ο 90χρονος άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και κατέβηκε στον δρόμο. Με το κοντάκι του όπλου έσπασε το τζάμι στο αυτοκινήτου του αγιογράφου και τον πυροβόλησε εξ’ επαφής στο κεφάλι, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και οδήγησαν τον 90χρονο στο ΑΤ όπου φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του φωνάζοντας: «Καλά του έκανα».

Το θύμα έμενε στο ισόγειο, ενώ ο δράστης στον πρώτο όροφο. Λίγο πριν το αποτρόπαιο έγκλημα ξέσπασε καβγάς ανάμεσά τους, ο οποίος, σύμφωνα με μάρτυρες, αφορούσε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα.

Ο 50χρονος είχε μετακομίσει πρόσφατα στην πολυκατοικία και από πολύ νωρίς άρχισαν τα προβλήματα και οι καβγάδες με τον 90χρονο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δράστης είχε κάνει μήνυση στο θύμα, υποστηρίζοντας ότι του είχε δηλητηριάσει το πηγάδι, καθώς και για αυτοδικία, επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα.

Από την πλευρά του, ο 50χρονος είχε κάνει μήνυση στον 90χρονο για απόπειρα σωματικών βλαβών, καθώς είχε αποπειραθεί να τον χτυπήσει με μαγκούρα και είχε καταδικαστεί.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Λιγνάδη: Νέα ένταση με Κούγια – Κατηγόρησε τη συνήγορο υπεράσπισης ότι στήνει δίκες

Τήνος: Ξεσπά η μητέρα του 52χρονου – «Το παιδί μου ποιος θα το φέρει πίσω;»

ΕΟΦ: Ανάκληση για απολυμαντικό επιφανειών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:44