search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:24
MENU CLOSE

Τήνος: Σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας για μια κεραία τηλεόρασης κι ένα πηγάδι (Photos & Video)

10.04.2022 16:11
Karampina_new

Άγριο φονικό στην Τήνο. Συνταξιούχος έστησε καρτέρι και εκτέλεσε εν ψυχρώ  τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος και πατέρας δύο παιδιων. Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.

Έμεναν στο ίδιο κτίριο και συγκεκριμένα ο 93χρονος θύτης στο ισόγειο και το θύμα στον πρώτο όροφο.

Ο  50χρονος αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε. 

Πηγή φωτογραφία: Πρώτο Θέμα
Πηγή φωτογραφία: Πρώτο Θέμα

Μάλιστα, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ ο δραστης συνελήφθη αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: «Καλά του έκανα!»

Πηγή φωτογραφία: Πρώτο Θέμα
Πηγή φωτογραφία: Πρώτο Θέμα

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον υπερήλικα, τον περιγράφουν ως άτομο προβληματικό που συνεχώς δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί και ξεσπούσε χωρίς λόγο και αφορμή.

Στον αντίποδα, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το θύμα. Ένας άνθρωπο ήσυχο, καλλιεργημένος από οικογένεια αγιογράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο 93χρονος φέρεται να είχε καταθέσει μηνύσεις σε βάρος του θύματος, επειδή έβαλε κεραία στην ταράτσα, αλλά και γιατί του «δηλητηρίασε» -όπως έλεγε- «το πηγάδι».

Πηγή φωτογραφία: Πρώτο Θέμα
Πηγή φωτογραφία: Πρώτο Θέμα

Κατά τις ίδιες πηγές, το θύμα είχε υποβάλλει κατά το παρελθόν μήνυση στο δράστη για απόπειρα σωματικών βλαβών, με τον 93χρονο να καταδικάζεται.

Συγγενής του θύματος, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, διέψευσε πως αφορμή για το αιματηρό περιστατικό ήταν ένας ηλιακός θερμοσίφωνας και τονίζει πως ο ηλικιωμένος δράστης είχε βάλει στο “μάτι” τον 50χρονο.

«Μην ακούτε αυτά που γράφονται. Δεν ήταν μια η αφορμή. Είναι από καιρό αυτή η ιστορία. Είναι αρκετά τα περιστατικά που τον στοχοποιούσε. Ήξεραν πολλοί στο νησί τι συμβαίνει με αυτόν. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ηρεμήσουμε πρώτα», προσθέτει.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στη Γαλλία: Μεγαλύτερη αποχή από το 2017 δείχνουν τα ποσοστά – Ψήφισε ο Μακρόν (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κονβόι με ρώσικα τεθωρακισμένα κατευθύνεται στο Ντονμπάς (Photos)

Φιλανδία: Στην τελική ευθεία για ένταξη στο ΝΑΤΟ – «Κόκκινο πανί» η διεύρυνση για τη Μόσχα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:22