search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:40
MENU CLOSE

Από το ΜέΡΑ25 στο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη – Ποια βουλευτής ετοιμάζει μεταγραφή;

09.05.2022 07:45
mera25_vouleutes_new

Ένα πρόσωπο από το ΜέΡΑ25 αναμένεται να βρεθεί στο μεγάλο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. 

Ο λόγος για την Ανεξάρτητη (μετά από παραίτηση) βουλευτή Κωνσταντίνα Αδάμου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή ψήφισε στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ – πράγμα που σημαίνει ότι πλέον είναι μέλος του κόμματος – αναμένεται να βρεθεί στο Συνέδριο την μεθεπόμενη εβδομάδα για να «επισημοποιήσει» την μεταγραφή της. 

Η κ. Αδάμου εξελέγη στην Β’ Θεσσαλονίκης.  Σε πρόσφατη συνέντευξή της και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πολιτικό της μέλλον, η κ. Αδάμου απάντησε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική, ενώ δεν απέκλεισε τη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με καλά λόγια για τον Νίκο Ανδρουλάκη. 

Στο σενάριο που η κ. Αδάμου κατέβει με το ΚΙΝΑΛ τότε θα αντιμετωπίσει τον νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην β’ Θεσσαλονίκης Γιώργο Αρβανιτίδη αλλά και τον διευθυντή της Κ.Ο Ομάδας του κόμματος Θανάση Γλαβίνα.  

Στην εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη συνέδρων, μελών τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων και την επιλογή του ονόματος της παράταξης συμμετείχε και ο Κώστας Χρυσόγονος. Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε στο εκλογικό κέντρο στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

Ο Σαμαράς και ο Παΐσιος

Πώς «απάντησε» ο Μητσοτάκης στον Σαμαρά

Το χειροκρότημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:39