search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:24
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο «Σασμός» τη Δευτέρα

10.05.2022 18:37
Sasmos_new

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην πλοκή της σειράς «Σασμός» καθήλωσαν, όπως φαίνεται και από τις μετρήσεις της Nielsen Audience Measurement, τρείς στους δέκα τηλεθεατές που ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους το βράδυ της Δευτέρας, 9 Μαΐου.

Το χθεσινό επεισόδιο κατάφερε 13,5% τηλεθέαση χάρη στους 1.402.000 τηλεθεατές που επέλεξαν να το παρακολουθήσουν.

Η «αντίπαλη» σειρά «Η γη της ελιάς», με ανάλογη ένταση στην ιστορία της, κρίσιμη για την «επόμενη μέρα» του Στάθη, έφερε στις συχνότητες του Mega στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα 1.188.000 τηλεθεατές.

Και οι δύο σειρές μοιράστηκαν το 55,4% από την πίτα τηλεθέασης της «ζώνης» 21.00- 23.00.

Μεγαλύτερο σε διάρκεια ήταν το επεισόδιο του ριάλιτι «Survivor» το οποίο έπειτα από την αποβολή του παίκτη Γιώργου Κατσαούνη, επειδή χειροδίκησε, προτίμησαν 879.000 τηλεθεατές.

Το «καρέ» συμπληρώνεται από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες μέλισσες» καθώς η αποτυχία του σχεδίου Δούκα και Μυρσίνης προκειμένου να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο καθώς και η ανακάλυψη που κάνει η Πηνελόπη στην ατζέντα του Μελέτη, προσέλκυσαν τον ενδιαφέρον 782.000 τηλεθεατών.

Τις υπόλοιπες θέσεις του χθεσινού Top 10 μοιράστηκαν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef», δελτία ειδήσεων (το μεσημεριανό του Σκάι και το κεντρικό του Star) και η ειδησεογραφική «Live news» του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Στην τελική ευθεία με προγνωστικά και «μηνύματα»

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Κατσαούνη μετά το ξύλο και την αποβολή – «Ευχαριστώ και συγγνώμη»

Mανώλης Κωστίδης: «Είμαι δημιούργημα του Άρη Πορτοσάλτε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:24