search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:57
MENU CLOSE

Καρδίτσα: Έβαλε σκύλο στην οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου – Συνελήφθη ο δράστης (videos)

13.05.2022 10:37
karditsa_skylos

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου που σημειώθηκε στην Καρδίτσα, με έναν ασυνείδητο οδηγό να μεταφέρει σκυλί πάνω σε οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου και το τετράποδο να προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του.

Την είδηση έκανε γνωστή η διευθύντρια της Ακαδημίας «Zero Stray Pawject», Σταματίνα Σταματάκου, η οποία ανάρτησε και ένα βίντεο από το περιστατικό, με τους νεαρούς που το βιντεοσκοπούσαν να ξεσπούν σε γέλια.

«Συνελήφθη ο οδηγός -είναι διαφορετικός από τον χρήστη των social media που δημοσίευσε το βίντεο- σε περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του σκύλου, που εμφανιζόταν να βρίσκεται στην οροφή εν κινήσει οχήματος. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Όποιος νομίζει ότι θα κακοποιεί ανενόχλητος κάνει λάθος. Όποιος νομίζει ότι θα κάνει τζάμπα καφριλίκια επίσης. Όπως κι όποιος πίστεψε ότι έγινε μία φορά για τα μάτια του κόσμου. Η σκληρή γραμμή συνεχίζεται λόγω της επιμονής και της αποφασιστικότητας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Takis Theodorikakos, και είναι μόνο η αρχή», αναφέρεται ειδικότερα στην ανάρτησή της στο Facebook η Σταματίνα Σταματάκου.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τον έδειρε στη μέση του δρόμου γιατί του έκανε παρατήρηση για το πώς οδηγούσε (Video)

Άρτα: Η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου δάγκωσε 11χρονο μαθητή – «Μου επιτέθηκε» είπε στη μητέρα του παιδιού (Photos)

Κίνηση τώρα: Έντονο μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Κηφισό – Πού υπάρχουν προβλήματα (live χάρτης)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:55