search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:38
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Τον έδειρε στη μέση του δρόμου γιατί του έκανε παρατήρηση για το πώς οδηγούσε (Video)

13.05.2022 10:34
ksilo new

Oι παρεξηγήσεις μεταξύ οδηγών στον δρόμο είναι συνήθεις. Όμως το να ξυλοφορτώνει ο ένας τον άλλο και μάλιστα μέσα στη μέση του δρόμου δεν συνηθίζεται.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη, όταν 22χρονος μοτοσυκλετιστής  οδηγούσε στην στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο.

Ο 22χρονος κατήγγειλε ότι όλα ξεκίνησαν όταν  διαμαρτυρήθηκε στον οδηγό ενός αυτοκινήτου για τον τρόπο που οδηγούσε – κάποια στιγμή μάλιστα ακούμπησε στην πίσω ρόδα της μηχανής του.

Ο οδηγός όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη, όχι μόνο ζήτησε τα ρέστα, αλλά χτύπησε μαζί με τον συνοδηγό του με μπουνιές στο πρόσωπο τον μοτοσυκλετιστή.   

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος στη συνέχεια δέχθηκε απειλές για τη ζωή του για να ξεκινήσει μια καταδίωξη πέντε χιλιομέτρων σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου και μάλιστα, σε ώρα αιχμής.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο 19χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον Εισαγγελέα να διατάσσει προκαταρκτική έρευνα για το συμβάν.

Διαβάστε επίσης

Άρτα: Η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου δάγκωσε 11χρονο μαθητή – «Μου επιτέθηκε» είπε στη μητέρα του παιδιού (Photos)

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός 7 μηνών εγκύου από τον σύζυγό της

Κρήτη: Νεκρός ναυτικός μέσα στην καμπίνα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:36