search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:45
MENU CLOSE

Αννέτ Αρτάνι: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision – Ήξερα ότι δεν θα περάσω στον τελικό» (Video)

14.05.2022 12:25
artani

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, η οποία διεξάγεται στο Τορίνο.

Η Αννέτ Αρτάνι, η οποία είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό με την Κύπρο το 2006, μίλησε στο Open Weekend και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως γνώριζε εξ’ αρχής ότι δεν θα περνούσε τότε στον τελικό.

«Εγώ ήξερα μέσω φίλου μου από το πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω. Μου εμπιστεύθηκε διάφορα πράγματα που δε μπορώ να πω. Τότε είχα πάθει εγκεφαλικό. Τραγούδησα με την ευθύνη της Κύπρου και μία προσευχή ότι ίσως είναι λάθος», είπε.

«Ήξερα ότι δεν ήθελε η Ελλάδα να περάσω κι αυτό δεν το θεωρώ κουφό, γιατί δεν με έπαιζαν στα ελληνικά ραδιόφωνα. Το ήξερα ότι δεν θα περάσω, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω», πρόσθεσε.

«Το ήξερα από πριν»

«Ήμουν φαν της Άννας Βίσση από 8 χρονών, τη λάτρευα. Από ό,τι μου είχαν πει οι φίλοι μου, δεν ήθελε-επειδή είναι κι εκείνη από την Κύπρο- να είμαστε και οι δύο στον τελικό. Άρα έπρεπε να με βγάλουν εμένα. Κι αυτό το ήξερα από πριν. Ίσως τώρα να με μισήσει που το λέω η Άννα Βίσση, αλλά είμαι στην Αμερική! Τι να μου κάνει; Τότε, το 2006, όταν γινόταν η επιλογή τραγουδιού της Ελλάδας, ζητούσαν να στείλεις sms και να επιλέξεις το τραγούδι. Μπούρδες, δεν επιλέχθηκε το τραγούδι», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Είναι τόσο κουφό, έχω την ηλικία της κόρης της. Εμένα το δυνατό μου σημείο είναι οι μπαλάντες. Αν κέρδιζα δηλαδή, θα χαλούσε την καριέρα της;», αναρωτήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Νέα καταγγελία «στο φως» για σωματική βία από το γνωστό σκηνοθέτη: «Μου έφερε το σημειωματάριο στο κεφάλι» (Video)

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τους κακούς ήρωες – Ο Σπάιντερμαν ήταν και λίγο μ@@@κας»

Ρίτα Χέιγουορθ: Το sex symbol, οι πέντε αποτυχημένοι γάμοι, η διαρκής κακοποίηση και ο μύθος της Τζίλντα (Photo | Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01