search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:19
MENU CLOSE

Eurovision: «Πόλεμος» στο Twitter για το σχόλιο Καρατζίκου κατά Καπουτζίδη (Video)

14.05.2022 22:08
kapoutzidis_eurovision

Δεν βρήκε συμμάχους στο Twitter ο πρώην πρόεδρος της ΟGAE, Αντώνης Καρατζίκος, ο οποίος ζήτησε να αποσυρθεί ο Γιώργος Καπουτζίδης από τον σχολιασμό της Eurovision.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες Τώρα», εξήγησε πως εκείνο που τον ενόχλησε ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή για τη συμμετοχή της Σουηδίας.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σκεπτικό στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη για την εξέλιξη του διαγωνισμού και την εξέλιξη της μετάδοσης. Θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ανήσυχο μυαλό, ένας έξυπνος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να μπει στο σαλόνι μας και να είναι κάποιος στην παρέα μας που λέει και σχολιάζει διάφορα πράγματα», ανέφερε.

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…», συνέχισε ευχόμενος «η μετάδοση να μην έχει διώξει κόσμο».

«Σε κανέναν από από την παρέα μου δεν άρεσε η μετάδοση, γυρίσαμε στο RAI για τη δούμε… Όταν έγραψα αυτό που έγραψα είδα ένα τσουνάμι παραπόνων στο Facebook για τη μετάδοση, δεν είμαι ο πρώτος που το έγραψε», δήλωσε ο κ. Καρατζίκος στο MEGA για τη σχετική ανάρτηση στα social media.

Οι χρήστες «ψηφίζουν» Καπουτζίδη

Εν αντιθέσει με όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της OGAE, οι χρήστες του twitter δεν συμφώνησαν μαζί του. Τόνισαν πως λόγος που εξακολουθούν να βλέπουν τον διαγωνισμό είναι τα καυστικά ή χιουμοριστικά του σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω πει ποτέ “γιατί σε μένα”;» – «Αν δεν έχω καταφέρει κάτι, ήμουν εγώ μέτριος»

Κραουνάκης κατά Κούγια για Χατζηδάκι: «Μακριά από την κληρονομιά μας τα σάπια βατράχια» (Video)

Χρήστος Θηβαίος για Φιλιππίδη: «Είναι παιδικός μου φίλος – Θα τον συμβούλευα να είναι ειλικρινής προς τον εαυτό του» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:19